Atspindi apie HFSS antena

R

Raidar

Guest
Atspindi Array antena HFSS aplinką, bet paprastas dizainas idėjų dėka daug savo natūra padėti Linkėjimai --------- ką apie masyvas antenos ir reflektoriaus derinys dėl HFSS dėka aš reikia skubiai

neįmanoma su HFSS, bet galite imituoti 24cm * 24cm relectarray X grupė cSt ragų pašarų (naudojant simetrijos plokštumoje)

[Quote = h_hassani] su HFSS tai neįmanoma, jūs galite imituoti 24cm * 24cm relectarray X grupė BST ragų pašarų. (Simetrijos plokštumoje) [/citata] i balsavimo UI, kad 31 * 31 reflectarray naudojant BST su simetriškai O sienos ir sienos HFSS yra idealus OFR gauti tik fazių skaičius dėl

i balsavimo UI padaryti 31 * 31 reflectarray naudojant BST simetriškas H sienų ir E sienos HFSS yra idealus OFR gauti tik fazių skaičius, atsižvelgiant į
Labas, Kas yra, naudojant simetrijos plokštuma ir simetriškai H sienos, E sienos? Ačiū

tai su HFSS, bet jums gali imituoti 24cm * 24cm relectarray X grupė BST ragų pašarų (simetrijos plokštumoje)
Būkite suvokia, kad tie, kurie manote, taikymas yra neįmanomas su HFSS (arba bet kuri kita priemonė) yra tikėtina, labai klysta. Šiuo atveju FPT HFSS pranoksta tiek vieneto elementų ir baigtinių masyvo domeno, kuris yra natūralus dėl abiejų paraiškų, dažnių srityje analizė analizė. Taip pat žinoti, kad susiliejęs akies užtikrinimas yra labai svarbus, ir HFSS tai daro gana gerai automatizuotu būdu. CST gali arba negali būti, aš nežino (ir pripažinti, kad), tačiau HFSS yra labai pajėgi šioje paraiškoje ir gana efektyvus HFSS12.1

Atkreipkite dėmesį, kad tie, kurie galvoja, taikymas yra neįmanomas su HFSS (arba bet kuri kita priemonė) yra tikėtina, labai klysta. Šiuo atveju FPT HFSS pranoksta tiek vieneto elementų ir baigtinių masyvo domeno, kuris yra natūralus dėl abiejų paraiškų, dažnių srityje analizė analizė. Taip pat žinoti, kad susiliejęs akies užtikrinimas yra labai svarbus, ir HFSS tai daro gana gerai automatizuotu būdu. CST gali arba negali būti, aš nežino (ir pripažinti, kad), tačiau šioje paraiškoje HFSS yra labai pajėgi ir gana efektyvus, HFSS12.1
Labas Aš esu projektavimo FPT remiantis reflectarray antenos. Aš bandė imituoti reflectarray naudojant HFSS-IE (aš naudoju Kyšulio sužadinimo į HFSS šaltinis, ir reflectrray dizaino HFSS-IE, su duomenų perdavimo sužadinimo) Bet aš esu iš atminties. Ar turite bet Reflectarray naudojant HFSS modeliavimo pavyzdys. Jei taip, gal galėtumėte atsiųsti ją man? Jis gali padėti .... Ačiū

Kai kurios pasiūlymą čia gali būti galite pabandyti lėtai sumažinti leidimas HFSS sprendimas setup, nes aukštojo praeiti numerius reikės daugiau atminties, mažiau eina gali duoti rezultatus su mažesniu tikslumu, tačiau galite grubiai žinoti, ar jūsų darbo arba nėra. Norėdami gauti kuo tikslesnius rezultatus, daug eina, reikia ir reikės su 20-40GB RAM darbo vietos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back