Atspausdinta Wideband Balun

F

freqzt

Guest
Hi all,

Aš imituoti lygiakampis spiralės antena.Antena pralaidumo yra 50 MHz - 5 GHz, ir varža apie 200 omų.Kaip žinote, ši antena yra įtraukti į balansą antena kategorijoje.Noriu pašarų šį antenos naudojant disbalanso kabelis.Problema yra tai, kaip padaryti, kad plačiajuosčio Balun naudojant mikrojuostelinių.Radau apie tai literatūroje ir nuoroda yra čia.Bet aš vis dar negaliu suprasti jį.Ar kas nors gali padėti man dizainas atspausdintas Daugpilyje Balun su aukščiau varžo?

Tai galima patikrinti, kad Balun dizainas pasiūlyta jūsų literatūroje yra iš tikrųjų veikti kaip tokia žemo dažnio diapazone.Matavimo du Baluns back-to-back įrodo, nieko, deja.Jums reikia naudoti vieną Balun ir teisingai diferencialas (ir papildomas bendrinis įprastas režimas) nutraukimas patikrinti realios charakteristikos su VNA.

Mano nuomone, tai akivaizdu, kad už pvz., 100 MHz, privalo arba turėti didelių matmenų arba naudoti magnetinių core (transformatorius) Balun.Esu įsitikinęs, kad spausdinami Balun be branduolys yra neįgyvendinamas dėl skirtų dažnių diapazone.

Hi FVM,

Ačiū už Jūsų atsakymą.Gal galėtumėte suteikti man Balun pavyzdys, kad naudojant magnetinio core?Jei Balun magnetine šerdimi, tai gali atlikti spartos reikalavimą?

Labas,

Turėtumėte galėti dizainas Daugiasluoksnės Audra CPW Coupled-Line Balun Plačiajuosčių (naudojant AWR MWO) ...

Žr pridedamas popieriaus ...--- --- manju
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Sakė daugiasluoksnės konstrukcijos sako, kad nuo 2,45 srauto / - 0,65 GHz.Nors ji siūlo gerokai patobulėjo kaip paprastas mikrojuostelinių, ji negali būti kreipiamasi dėl žemo dažnio diapazonas tirpalas.Galima abejoti, jeigu specifikacijoje yra įmanoma ne visiems.

Aš negaliu atsakyti į jūsų klausimą, ar ir kaip su magnetine branduolys gali pasiekti aukšto dažnio specifikacija Balun.Galimas perdavimo linija, transformatorius dizainas.Ar už 50 MHz .. transformatorius derinys1 GHz ir perdavimo linija Balun už aukšto dažnio diapazone.

Tai yra vienas kietas.10:1 pralaidumo yra neįmanoma.tačiau problema yra žemas dažnis 50MHz.
Ne toks žemas dažnis, kad jūs įpratęs nori naudoti plokščių struktūrą, dydį, bus labai labai didelis.Tačiau naudojantis vienkartinėmis elementai neleidžia pasiekti aukštesnio dažnio dalis.

Jūsų nuomone, kas yra galimas sprendimas, kad plačiajuosčio Balun?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back