Atspausdinta antenos klausimas Sonet

G

greenmax

Guest
Labas,
Norėčiau pakartoti rezultatus taip popieriaus Sonet.Aš pridėti nuotrauką antenos išdėstymą su įžeminimo plokštės.Esu naujas Sonet ir negali suprasti, kaip modeliuoti šios struktūros Sonet.Dalis antenos turi pagrindo plokštumos, o Meander dalis neturi įžeminimo plokštės.Kaip ši struktūra bus įgyvendinama Sonet?A 2,4 GHz Atspausdinta Meander-Line Antenos USB
WLAN Su Notepad-PC Būstas
C.-C.Lin Studentų valstybės, IEEE S.-W.Kuo Studentų valstybės, IEEE ir H.-R.Chuang, valstybės, IEEE
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas,prašome nors ši antena dizaino HFSS arba Ansoft dizaineris ar BST?

Aš pamačiau nuoroda bet nepavyko rasti informacijos apie antenos matmenys, įskaitant storį FR-4.Bet aš galiu atsakyti į jūsų klausimą apie dalinį įžeminimo plokštės.Jums reikia pridėti papildomą sluoksnį oru FR-4, tada atkreipti patial įžeminimo kaip daugiakampį dėl lygmeniu tarp oro ir FR-4.

Nuo antenos nėra pagrindinių Sonet aš stronly rekomenduojame perskaityti antena skyriaus vadovo, prieš tyrimą.Taip pat yra gražus pataisa Antenos vadovas dėl Sonnet vartotojo forumo, kuris turėtų jums bus.

Atminkite, kad Sonet negali modelio sutrumpintas substrato taip bet krašto poveikis nuo padėklo krašto bus modeliuojama (naudoti HFSS arba CST šis).Be to, jei dauguma radiacijos yra link horizonto, Sonet gali neveikti tinkamai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back