atsparumo kelias

D

deepak242003

Guest
Ar yra koks nors būdas rasti atsparumo kelias (pėdsakus) per verificaton kiti gali apskaičiuoti jos manuall?

thx

Hi Deepak,

Galite atidaryti bandymo schema ir bandykite pateikti rezistorius pvz nuo technologijų lib ir bandyti keisti savybes, metalo, dėl kurių ir nori sužinoti, varža.
Tuomet galite pamatyti atsparumo vertės, kad ypač metla į schema.

Jei tai ne vienas jūsų ieškote, galite būti šiek tiek aišku, jūsų klausimas.

-Ravi

Jei žinote parametrų Jūsų kelias įskaitant pločio, lenghth ir varža, jūs galite apskaičiuoti atsparumo ......

Mano abejonės, buvo, jeigu gali verirify ji Kažkaip išdėstymu ...Šiuo požiūriu yra svarbus atsparumas atitikimo.

Deepak,

Į follwoing sentance nėra aišku,
"Mano abejonės buvo jei galima verirify ji Kažkaip išdėstymu ... šiuo klausimu yra svarbus atsparumas atitikimas"

Ar galima ištaisyti pirmiau sentance, kad galėčiau understnad tinkamai.

-Ravi

II reiškia, jeigu mes galėsime patikrinti, ar calcluated atsparumo ir faktinio atsparumo kelias pat ........Šiuo požiūriu yra svarbus resisance atitikimo ..

Nemanau, kad jūs galite ją patikrinti kai įrankis.
Vienintelis būdas yra apskaičiuoti rankiniu būdu atsižvelgiant plotis, ilgis ir varža ir nepamirškite atsižvelgti į VIaS.

Bye Bye

Jūs galite išdėstymo kelią formato redaktorius.Naudokite ekstrahavimo priemonė išgauti išdėstymo (įskaitant parazitines atsparumas) ir imituoti.

Labas,

U gali atkreipti ekstrakto ir imituoti kelio apskaičiuoti R, o efektyviai užfiksuoti poveikio pėdsakų R, aš rekomenduočiau daryti Patikimumas analizę, kurioje pranešimus Statinis ir dinaminis IR kritimo (kuris apima išskleidžiamajame dėl Džaulis šildymas).

U gali Chk ... Hsimplus

Hope it helps.

Thnks,

galite atlikti EM / IR lašus, bet ne varža naudojant VAVO (Cadence).Bet tai jums kainuos daug prasme $ $ $.

pigiausias būdas skaičiavimo atsparumo konkrečių kelias tai padaryti rankiniu būdu.

į sveikatą

Prašome naudoti parazitas išskleidžiant komandų failą iš savo liejimo.

Pagal mano žiniomis ... Nereikia apskaičiuoti atsparumo skaičiuoklė ... parašyti paprastą perl scenarijų, kurie imsis plotis ir ilgis pėdsaką ir padės Jums daug ...!!!

Taip pat kažkas paminėjo "priimti VIaS į apskaičiuojant varža" Ar galite išsamiau apie šį, kaip padaryti, kad ...???

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back