atskyrimas AC nuo DC ir vėl

• Thread starter Gera Brown gravy
  • Start date
G

Gera Brown gravy

Guest
Aš dirbu su grandine kur reikia atskirti AC ir DC signalą ir tada padėkite jį atgal togther.Konkrečiau, savo indėlį Turiu 20-50VDC įtampos ir 75mV - 150mV kintamosios srovės įtampa.Aš sukūrė Highpass filtras Norėčiau perduoti AC įtampos per, o po projektuojant ją supratau, kad man buvo blokuoja DC įtampai.Norėčiau padėti 20-50VDC įtampos atgal į eilutę po AC įtampa buvo filtruojamas.Any ideas?Ačiū.

why
don't you just pradėti kitą filialą Mazumiņš mažai Filtras tame pačiame punkte įvesti aukštos Filtras? ...Tokiu būdu jums bus AC signalas per filialą ir DC signalą per kitus ...

Sounds like a splitter.

Galimas dizainas priklauso nuo varžą, srovės, apkrovos ir tokių.Jūs turite apibrėžti problemą, nereikia aklai atspėti.

I'll try to paaiškinti šią problemą šiek tiek geriau.Turiu du dirigentas linijos ateinančius į mano grandine.Ant šios tiesės yra skaitmeninis AC signalas su bitų sparta 512kHz su amplitudė aplink 75mV (amplitudė kinta nežymiai laikas nuo laiko).Mano tikslas yra sutvarkyti šią eilutę savo žemesnius dažnius, todėl aš sukūriau antrą siekiant aukšto Filtras su op amp.

Tačiau, tai atrodo, kad aš iškirpti DC komponentas signalo, kuris naudojamas elektros prietaisas pabaigoje eilutę.Aš bandė sukurti lowpass filtras nuo tos pačios įvesties kartu su Highpass perduoti DC, bet kai aš taikyti DC įtampos liniją kaip geležinkelio įtampa iš op amp, viskas vyksta siaubingai klysta.Right now I'm not naudojant faktinį komponentai.Aš darbo PSPICE.

FVM: You said it sounds like a atskyrimo yra tai, ką aš turiu.Aš susipažinę su šios grandinės arba sudėtinės.Kas tai?

Ačiū už atsakymus.

, but very sure, you should use a passive LC filter when connecting the line.

Aš nesuprantu, kaip galima iškirpti DC komponentas,
bet labai abejo, reikia naudoti pasyvaus LC filtras kai jungiančios linijos.A skirstytuvo apskritai būtų derinys LC žemos ir aukštos filtras.

dėl atskyrimo yra taip paprasta, kaip filialams, viena su dideliu Filtras, kur blokas DC signalo ir gauti tik AC signalą,
o kitas filialas su mažu Filtras, kur blokas AC ir gauti tik DC. ..

kaip šiame paveikslėlyje:
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas,
Išbandykite šią schema, jums reikia naudoti aukšto dažnio transformatorių ir užspringti.Kad droselis turi būti nurodyta DC srovės liniją.
Linkėjimai,
Laktronics

Thanks for the help guys.Aš naudojamas atskyrimo metodą Zawołać DC ir AC, dabar aš tiesiog įdėti jį atgal kartu į vieną porą laidų.Any suggestions.Thanks again.

Maišymo signalus vėl Manau galima naudoti analoginius padidinimas, kaip parodyta šiame paveikslėlyje.Jis grindžiamas dviem etapais: padidinimas / inverterių ir inverterių.

Pirmajame etape tik prideda Vin1 ir Vin2, tačiau įterpti fazės vėlavimą 180 laipsnių, tai yra: Vout1 = - (Vin1 Vin2)

Antrasis etapas yra pataisyti, kad fazės vėlavimas:

Vout2 = Vout1 = Vin1 Vin2Aš tikrai įsitikinęs, jei tai yra optimalus sprendimas, bet spėju tai gali padaryti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back