atsisiunčia dėl FPGA

A

amitgangwar_vlsi

Guest
hello everybody ......

i am Tring atsisiųsti VHDL kodas FPGA, bet aš susiduria su tam tikrų problemų.Aš naudoju Xilinx 8,2 įvertinimas versija ir spartan3e mėginio pakuotėje laivą ir prietaisas XC3S100E TQ 144.i am naudojant mėginio programos pateikiamos kartu su ėminio laive, kad vadovauja skaitliukas.mano proceso srauto tai ....patikrinti sintaksę-> sintetinti -> assign Kaisčiai (ucf) -> išversti (ngd) -> žemėlapius (ncd) -> vieta ir maršrutas -> generuoti programavimas failą (bitų failą) -> configure poveikio -> sienos nuskaitymo režimas -> pridėti Xilinx prietaiso -> programatačiau ji buvo tai klaidos, susijusios su prietaiso numeris unmatch, tada i priverstinio išėjimo failą, paspauskite dešinį pelės klavišą sienos nuskaitymo režimas poveikio window.this klaidos yra pašalintos.
anot jos lemputės būtų blinking.in mano programą tik vieną įvesties kad yra clk.how gali i duoti CLK įėjimo į device.in prietaisas viena adata yra prijungtas prie kristalai osscilator kad yra Bult on chip.i prijungtas šis kaištis su CLK įvesties .....
bet mano programa neveikia.

i dont suprasti, kas yra problema ir aš Tring daryti tai 3-4 dienas.

plz man padėti, jei kas nors gali .....

Many many thanks in advance

amit gangwar

amitgangwar2006 (at) yahoo.c.in

Galite pabandyti paleisti kai kurie demo propram savo laive įsitikinti, kad jūsų valdyba dirba?

Taip pat apimtis laikrodis Kaisčiai įsitikinkite ten laikrodis ateina, patikrinti numatytuosius galios kaišteliai įsitikinkite, kad elektros energijos ir galios yra švarus

ačiū už atsakymą .....

tačiau gali man pasakyti kaip galima ir patikrinti, ar CLK eina ar ne .????

Thanks in advance
amit gangwar

poveikis gali būti klaidinantys į naują vartotoją.

Kuris laive turite?
Kokio tipo atsisiųsti kabelio Jūs naudojate?

Jei valdybos įgaliojimus-up rodyti įmontuotu demonstraciją, tada laikrodis tikriausiai baudą.

Jūs neturite "pridėti Xilinx įtaisas".Kai Impact prasideda, pasirinkite "Sukurti naują projektą", tada spustelėkite "Configure naudojantys prietaisai krašto-scan (JTAG)".Impact turi automatiškai prisijungti prie jūsų laive aptikti visi JTAG prietaisai ir rodomi diagramoje į JTAG grandinėje.Reikėtų paprašyti jus priskirsime jūsų konfigūracijos failo (ų) prietaiso (-ų), kurį norite programa (arba paspauskite "ignoruoti", jei nenorite kad programa kai kurie iš jų).

Jei matote "prietaiso ID Neatitiktis", tada atsisiųskite greičiausiai nepavyko.Paspaudę kažką padaryti klaidos pranešimas išnyks tikriausiai ne padėti.Impact turėtų jums ID vertę tikimasi, ir į vertę, kurią jis gavo.Kas buvo tas vertes?

Kas atsitinka Impact kai paspausite Debug -> grandinės vientisumo testas?

Manau, yra daugiau nei 1 prietaisą JTAG grandinėje.ir rankiniu būdu įtraukti tik vieną įtaisą per. bitų failą.todėl JTAG pamainomis įvairius numeris ir rezultatus klaida.tiesiog, paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, pasirinkite "inicijuoti JTAG".3 įtaisai bus rastas.dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite FPGA ir priskirti programas failą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back