atsiliepimai yra baisus dalykas?

M

Markie

Guest
Taip manote? Kaip apskaičiuoti jį ranka? Aš perskaičiau Razavi, bet aš nemanau, kad descripts aiškiai! Aš perskaičiau Allen, bet aš ne paminėti. Aš perskaičiau Pilka, bet aš vis dar manau, ji descripts pernelyg paprasta. Bet kuri kita medžiaga? Kinijos tie gal tobula.

tai priklauso. grįžtamasis ryšys yra, kaip branduolinės reakcijos. jei jos gerai kontroliuojamas, galite naudoti jį už kažką naudingo, pavyzdžiui, energijai. simillarly grįžtamasis ryšys gali būti naudojamas sukurti osciliatorius. osciliatorius yra labai svarbi grandinės statybinis blokas. infact osciliatorius yra tokia pat svarbi kaip grandinių maitinimo šaltinio. ir jei turite nekontroliuojamą branduolinę reakciją jis galėtų tapti branduolinė bomba. simillarly nekontroliuojamas grįžtamasis ryšys gali sunaikinti grandinės tikslas. Ar galite būti šiek tiek specifinis. jūs studijuoja grandinė arba kai gaminys? schema, arba kai nuoroda gali būti naudinga

Garvežio gubernatorius yra grįžtamasis ryšys, tuo greičiau variklis dirba, centrafugal jėga išmeta tuos rutulius, ir variklis yra kontroliuojama ir atsitrenkia į pastoviu greičiu. Įdomu, kaip tai galėtų atrodyti descibed apskaičiuojamas? Nebent jūs mokotės išlaikyti egzaminą, nesijaudinkite apie tai daug. Šiuolaikinės grandinės projektavimo kaip Leggo, tiesiog klijuoti gatavų blokų kartu!

Tiesiog žodį atsargiai - jei jūs priimtų kad atitude, esate labai tikėtina baigtis katastrofa. Na, tai tuo atveju, jei jums rūpi tai.

taip ji yra ... Power electronics perjungimo įtaisai), ar kitų kritinių analoginių grandynų tai rimta problema ... ... Žinoma, ji gali būti išspręsta tam tikru būdu .... : Wink: / /

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back