Atsižvelgdama problemų priėmimo Xenon Ignitor

P

pranaych

Guest
Mes statome lanko lempa 250W Xenon Ignitor ir iš esmės mes padarėme visus komponentus, išskyrus bobina ar ritės, kaip parodyta paveikslėlyje CKT 1. Be pradinio Ignitor tai Bobina kaip puslaidininkio Materail akmuo, kurį jie turi showm kaip ritė bobina Ar anyopne pasiūlyti ką tai Bobina ritė ir kokios medžiagos jis pagamintas of.I gali rašyti vaizdą bobina ritės, jei reikia.

Tikrai transformatorius, todėl tikėtina feromagnetikas (ferito) medžiaga, kaip etmabreu pasiūlė. Grandinė veikia pastovi nuolatinės srovės įtampa nuo lygintuvo straipsnio 1 puslapio apačioje). Transformatorius grandinės viršuje kairėje veikia kaip įtampos akumuliatorius. Kai lygiagrečiai dangteliais įtampa yra pakankamai didelis, kibirkštinis iškroviklis (toliau - SG) vykdo ir siunčia impulso srovės į ritė "bobina". Šis centras paliesti ritė / transformatorius sukelia didesnę įtampą, kad būtų rodomas visoje lempų terminalų, kurie yra aukštos įtampos impulsų, reikia, kad ksenono suskirstymas ir pradėti lanko.

Tikrai transformatorius, todėl tikėtina, feromagnetinės (ferito) medžiaga, kaip pasiūlė etmabreu. Grandinė veikia pastovi nuolatinės srovės įtampa nuo lygintuvo straipsnio 1 puslapio apačioje). Transformatorius grandinės viršuje kairėje veikia kaip įtampos akumuliatorius. Kai lygiagrečiai dangteliais įtampa yra pakankamai didelis, kibirkštinis iškroviklis (toliau - SG) vykdo ir siunčia impulso srovės į ritė "bobina". Šis centras paliesti ritė / transformatorius sukelia didesnę įtampą, kad būtų rodomas visoje lempos terminalų, kurie yra aukštos įtampos impulsų, reikia, kad ksenono suskirstymas ir pradėti lanko
Thanks a lot bet kokios ferito ieškoti kaip akmens su dviem galais kaip poliruoti nikeliuotas metal.Can galite pasiūlyti man ką nors.

Dėl daug, bet kokios ferito atrodo kaip akmuo su dviejų galų, poliruoti kaip nikeliuotas metal.Can jums pasiūlyti man ką nors
neįsivaizduoju. Norėčiau eiti ieškoti kai kurių kitų lankine ksenono lempų grandinių ir pamatyti, kokios įrangos joms naudoti HV transformatoriaus.

idėja. Norėčiau eiti ieškoti kai kurių kitų lankine ksenono lempų grandinių ir pamatyti, kokios įrangos naudoti HV transformatoriaus.
Ačiū pone!

Gerai, aš esu taip pat bando išsiaiškinti, ferito tipo bet iki datos, be luck.Hope galite gauti tam tikrą informaciją.

Medžiaga yra Mn Zn "Xenon TRAFO balast branduolys. Forma ir dydis turėtų būti pagal reikalingą galią.

Medžiaga yra Mn Zn "Xenon TRAFO balast branduolys. Forma ir dydis turėtų būti pagal reikalingą galią.
Aš turiu feritas, bet ji dosent darbas be dangos, viršuje, ir mes negalime rasti, kas Dangos rūšis yra pasidalinti that.Kindly Ome veiws,, apie tai.

Yra sidabro danga ant ferito strypo galuose ir jei mes žievelės šio išjungimo ji dosent darbų danga.

Aš negirdėjau, kad. Aš jau keletą Xeno be problemų ir, žinoma, be to specialia danga. Jūs galite ieškoti internete ir ieškoti gamintojų dizaino ir jūs galite rasti daug dalykų, ir įvairius būdus, kaip tai padaryti.

aš negirdžiu. Aš jau keletą Xeno be problemų ir, žinoma, be to specialia danga. Jūs galite ieškoti internete ir ieškoti gamintojų dizaino ir jūs galite rasti daug dalykų ir įvairių būdų, kaip tai padaryti.
Ar galite pasiūlyti man ką nors, turiu jūrų taikymas thats, kodėl aš esu labai ypač apie jos patikimumą, kaip aš noriu daryti tik tą dizainą, kuris veikia problemų nemokamai!!

Prašome pasiūlyti man tinkama medžiaga bobina, jos ne feritas pagrindinę kažkas else.Please rodo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back