Atsakymas į tikrinimo inžinierius ateityje

W

WzWzWz

Guest
Nėra differenct. Turiu tą patį jausmą, kaip ir jūs, kai aš pradėjau savo IC darbą patikros inžinieriaus, bet aš gerbia juos ir pakeisti savo mintis po to, kai aš ten metų buvo projektavimo inžinierius. Ateityje, žmonės suvoks tikrinimo ir projektavimo darbų pačiu svarbu projektą Kinijoje.

ya tikrai dabar kaip dizaino didėja kaip SOC sistemos sudėtingumo dienas, kad tikrinimo ir patikros inžinieriai, taip pat svarbu padidinti

Ateityje, 30 proc RND metu yra įkainota projektavimo ciklą, o 70% laiko sąnaudų patikrinimo ciklą.

Taip pat rasti, kad, kadangi projektuotojas yra paprastai žaisti aplink su ribotą temų (DTL, sintezė, laikas, simualtion), ir turi gauti kiekviena smulkmena teisinga, yra tikimybė, omprove domeno knowldege turėtų būti kovojo. Už patikros inžinierius, apžvalga pakankamai ir todėl turi daugiau laiko ir oppurtunites sužinoti daugiau sričių. -B

Sveiki, kiek mano supratimu patikrinimo inžinierius turi daugiau iššūkių darbą, tuomet, kad dizaineris. Pirmiausia jums turėjo daugiau suprasti dizaino projektavimo inžinierius esate tas, kuris turi rasti grandinės klaidas. Jo smagu rasti klaidų reiškia, kad kiekvieną dieną jūs turite galimybę pareikšti aukštos plaukioja dizaineris žemės. Antra, apie Sillicon lustų veikimą, priklauso nuo to, kaip gerai patikros inžinierius atliko savo darbą. Kaip kai kūnas jau nurodyta, kad pramonės 30% produkto gyvavimo ciklas eina į projektavimo ir remaininig 70% į tikrinimo. Taigi patikrinimo inžinieriai darbo šiuo metu yra labai sudėtinga dėl vis didėjančio užduočių sudėtingumo dizainą. Dėka Shaikhui Sarfraz

Kažkaip aš negaliu palyginti tikrinimas Engg vs projektavimo inžinierius. Manau, designes turi patikrinti savo dizainą ir gali būti tik geras dizaineris, jei jis turi žinių tikrinimo proceso. , Tuo pačiu metu patikros Engg gali būti geras verif Engg, jei jis, kaip į projektavimo procesą žinių. Be to, jei manote, kad patikros kodo peržiūros, patikrinimo Engg reikia nustatyti problemines sritis dizainas ir todėl jam reikia žinoti dizaino srautas / stato ir tt Šiandien, aš mačiau, kad žmonės išleidžia didžiulį laiko patikrą, ypač didelis žetonų, pasiekti pinigų pranašumą ir laiko pranašumą rinkoje arba, žinoma.

pagal mane dizaineris niekada neturėtų patikrinti savo dizaino, pagal dizainerio jis turi padaryti evrey įmanomas pastangas, kad jo dizainas funkciniai, tad jei patikrinimo Engr desig tikrinti atskirai tada projektavimo klaidų galima rasti daug lengvai. Aš tikiuosi, kad tai padės

Sveiki, Kaip kai kurie iš jūsų pridūrė, kad pats dizaineris patikrina dizainas, nei dizaino inžinieriaus vaidmenį. Sutinku, kad dizaineris taip pat patikrinti, ar ten dizaino, tačiau yra tikimybė, dizaineris gali praleisti kai procesas kampuose arba patikrinti kai kurie specifikacijos, dėl laiko trūkumo arba kai kurios kitos problemos. Tada jis darbo tikrinimo inžinierius forsee visas problemas ir gauti kuo arčiau kaip įmanoma sillicon. Dėka Shaikhui Sarfraz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back