Atrakinti AVR tiesiog ištrinti PLZ help.

C

cesarman

Guest
Hi to all, gali kas nors padėti plz. Aš nusipirkti už lonžeronus šiukšlių, bet kai AVR AT89CXX AT902313 atėjo užraktas, aš ne rūpintis firmware tiesiog ištrinti naudojimas kitais tikslais, AVR. jos imanomos derybos tai padaryti. gaila mano blogas anglų. Ačiū.

Ką programavimas sheme jūs naudojate? jūs naudojate analogiškas arba ISP programavimo? AT89CXX nepalaiko ISP ir todėl jūs negalite pasakyti, nes lustas yra užrakinta, jūs negalite jį užprogramuoti. Tai už AVRs. Jei Lock lustas, jums tiesiog negali skaityti atgal cihp firmware, bet jūs galite ištrinti ir perprogramuoti mikroschema. Prašome parengti savo problemą šiek tiek daugiau. Farshid

Ačiū už quit atsakymą. , jūs rigth bandau ant at89cxx vėl ir jie tegul mane ištrinti .. bet ne AT90S2313 jos imanomos derybos užrakinti AVR ištrinti? bandau 2 skirtinga programuotojai, ir aš naudoti du naujus 2313 ir tuos darbus. Aš žinau, kad kitų AVR yra geras beacuse jie atėjo su LED skaitytuvas rinkinio. bet aš norėjau kito projekto. bet kokias idėjas.

AVRs turi ISP pajėgumus, o tai reiškia, jie gali būti programuojamas lengviau sąsaja vadinama IPT. Tačiau yra keletas Fuse bitai, kad jei jūs programuojate tada lustas negali būti užprogramuotas ISP programuotojas bet Lona, pavyzdžiui, Reset Pin osciliatorius / etc. šiose situacijose jums reikės lygiagrečiai programuotojas ištrinti lustas atgal, į defualt gamykloje nustatytą parametrą. Farshid

Gerai, tada aš turiu rasti lygiagrečiai programuotojas trinti, ačiū už visą pagalbą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back