atnaujinti skaitmeninės elektronikos

W

Walters

Guest
What do u guys pribaigti už tai, kad skaitmeninis technikas, atsakingas už bandymų, kalibravimo, problemų Skaitmeninių grandynų?

Ką aš galiu pribaigti apskritai skaitmeninių elektroninių grandynų, kad mano vėl galiu pasakyti, kad aš žinau, kaip galima išbandyti, kalibruoti, triktis skaitmeninių elektroninių grandinių ir tinklai?

Kas būtų u guys pribaigti apskritai please?

Man reikia pribaigti tai ir kaip tai padaryti:
Tiesa lenteles?laiko grafikus ir diagramas?chip skaičius duomenų lapai?

Vartai (AND, OR, NOR, NAND), Multiplexers, Demultiplexers, comparitors, kodavimo, dekoderius, laikmatis grandynai

What do u guys pribaigti savo gyvenimo aprašymą, kuriame ir sužinoti, kaip išbandyti, kalibruoti, triktis Skaitmeninių grandynų ir elektronikos?žinant, kaip skaityti ir problemų su tiesa stalai ir laiko grafikus / diagramos?

Aš siūlau, jums vėl, kad jūs neturite sąrašą iš buzzwords ir ką galite padaryti krūva.Nieko paaštrinti darbdaviai daugiau ...
Vietoj to, pasistenkite, nustatantį konkrečius pavyzdžius, kur taikomas jūsų profesionalumas / metodai.Bet didelių projektų pastaruoju metu?Kruša kortelių?Universiteto projektui?Iš tikrųjų jokių konkrečių dalykų, kuriuos galima aptarti (išsamiau) su interviu verta pradėti savo gyvenimo aprašymą.

Taip, bet aš galiu duoti jiems pavyzdžiai man testavimo ir trikčių skaitmeninės elektronikos grandinėmis apskritai?

Kokios yra pagrindinės testavimo ir trikčių skaitmeninės elektronikos galiu pasakyti?

Hmm ...skaitmeninės elektronikos ... Aš nelabai susipažinęs m /, kad

Logikos:
Turite su FPGA patirtis?Ar jūs įgyvendinama konvejerinės arka?W / cache?Bet didelio projekto metu UR undergrad metų?ASIC patirtis?

Trikčių:
Ar kuriate bet plokštės, kuri yra šiuo metu naudojama?Dėl prototipas?Ar kuriate kas su mikrokontrolerio?

IC Dizainas:
Ar rašote bet APP pastabas ar pareikšti-up bet mikroschemos?buvote atsakingas už elektroninių sistemų ar bandymų procedūras?Ar jūs jokių signalų vientisumo analizės?Kokie buvo reikalavimai ...?Bet modeliavimo patirtis gal w / Spice?

Testavimas:
Ar Jūs bet qual darbas Ankstesnis kompanija?Kokie buvo kai UR bandymų procedūras, ir kodėl?

Trumpai tariant, kokią patirtį turite, kad normalus vaikai iš koledžo neturiu ...

Nesu atsižvelgiant apie mikrokontrolerių ar programinio kodo

Aš kalbu apie skaitmeninės elektronikos komponentų, tokių kaip skaitmeninė, skiedros, kaip
bandymų ir alinti stuff like that, kad galėčiau įdėti į mano gyvenimo aprašymai

Citata:

Aš kalbu apie skaitmeninės elektronikos komponentų, tokių kaip skaitmeninė, skiedros, kaip

bandymų ir alinti stuff like that, kad galėčiau įdėti į mano gyvenimo aprašymai

Taip, bet man reikia parašyti apie tai, kaip aš logikos zondas, osciloskopu, Multimetrai su skaitmeninių komponentų, naudojant jį išbandyti, patikrinti, triktis su bendra
Kas būtų u guys pribaigti prašome?

Kokios yra pagrindinės remonto ir trikčių su skaitmeninės elektronikos please?

Dauguma HR, kad paskambinkite man buvo techs vienu metu ir žinoti apie elektroniką
Ką daryti, jei ŽI kviečia į mane, ką aš galiu pasakyti apie skaitmeninės elektronikos remonto, bandymo, tikrinimo, problemų apskritai ar keli pagrindiniai pavyzdžiai mano Prašome atnaujinti?

Būtų gerai, kad pateikti keletą konkrečių pavyzdžių iš darbo jūs turite padaryti taip, kad jie būtų labiau įtikina.

I haven't done much skaitmeninio bandymo, tikrinimo, trikčių Thats why im klausia
Ką turėtų pateikti nustatytos experieneced pagrindinis skaitmeninio bandymas technician?

Šiandienos elektronikos rinkos Jums tereikia turėti šiek tiek papildomo turto, kad aš mieliau suformuoti kažką naujo ir įdomaus darbo man vėl

Skaitmeninis tyrimas Darbuotojas turi žinoti, ar daryti:

1.) Bandymo lustų galia pamatyti jo jis 5 voltai ir yra pagrįstas
2.) Bandymo / Išsiregistravimas laikrodis tai yra labai svarbu becaues laikrodis širdies
tai ką jungikliai arba paeiliui įjungti / išjungti skaitmeninį lustai
3.) Bandymo / patikrinti laiko RC grandinės ir apskaičiuoti RC santykis žinoti
laiko intervalas, ciklas yra tinkamas laikas ir eilės
4.) Skaitmeninis lustai yra įstrigo būklė: tai yra labai dažnas gali sukelti
pagal traukti aukštyn ar žemyn rezistorius.Patraukite aukštyn arba žemyn rezistorius arba atviros arba trumpuoju
5.) Keista lustai įėjimai ir išėjimai didelis ir nuosmukių ar yra ir ne įtampa
6.) Suplanuoti aukštumas / ON, susilpnėjus / kompromisai nuo įėjimo iki išėjimo ant kiekvieno skaitmeninio lustai
7.) Diagramą iš renginių, kurie vyksta seka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back