ATMEL IPS kodas konverteris?

M

mutevaggil

Guest
hi all.

Įdomu, ar yra programinės įrangos, kuri gali konvertuoti MC kodai vienas į kitą?

Aš turiu galvoje, pavyzdžiui, keičiant ATMEL kodai IPS artimųjų ar atvirkščiai.

Ar tai įmanoma?jei taip, tai kokiu būdu?

Thanks in advance.

I dont think so. Dėl architectural.But gal su C tai gali būti įmanoma.

Hai

Aš havn't matytas toks vienas ...

Net perkėlimo C porgram IPS ne taip paprasta

Nandhu

tai galėtų būti įmanoma aukšto lygio kalbų, tačiau su nedideliais pakeitimais

bet Asamblėja I dont think so

Nemanau, kad tai įmanoma, net nuo C, nes pic naudoti įvairių bibliotekoje nuo ATMEL.

Iš grafiko teorijos požiūriu visada yra įmanoma padaryti, kad .. Bet nuo comercial požiūriu nematau BIG Need for it!

"Intel" naudojamas siekiant užtikrinti, kad migruojantys priemonė nuo 8.051-80.196 16 bitų eilutė micros .. tipo, tik ten buvo rinkos strategija

ten naudojama programinė įranga turi būti bent:
h ** p: / / www.kanda-systems.com/
Nors aš niekada nesinaudojo, bet pastaruoju metu jos atrodo, savo interneto svetainėje nėra darbo galite pabandyti:
h ** p: / / www.ipass.net / Hammill / newavr.htm

Aš visada wandring apie tuos, kaip jūs, žmonės
tu toks tingus perduoti kodas save
IMHO, jei tokia įranga yra pailsėti ir jūs naudojamas thats reiškia, kad jūs aren'gt įterptųjų projektuotojas jums yra įdėta tingus kaip naudotis kitų darbą kitose procesorius

Jei programa yra C tada jis turi pakeisti .......tiesiog pakeisti bitų ir baitų užduotys

Manau, kad net jei jums Atmel IPS konverteris, bet jūs turite patikrinti, I / O port bazės MCU ir kartą MCU.
Jei programos C Jums nereikia naudoti konverteris, jūs tiesiog pakeisti uosto nustatymas.Ir laikytis Keil už Atmel, MPLAB PIC.
Bet jeigu jūs Laidos ASM Manau, galite naudoti ASM-C keitiklis gauti C kodą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back