ATMEGA32 Imties progrms

V

villuribhanu

Guest
Labas visiems, Myself Bhanu. Esu komandą asamblėjos kalbą ATMEGA serijos. Dabar noriu parašyti C kalbos kodą ATMEGA series.Can bet vienas man padėti šiuo aspektu.

Ar galite būti daugiau specifinių. aš noriu jums kompiliatorių nori rašyti ir ką? :p

[Quote = villuribhanu] Labas visiems, Myself Bhanu. Esu komandą asamblėjos kalbą ATMEGA serijos. Dabar noriu parašyti C kalbos kodą ATMEGA series.Can vieno man padėti šiuo aspektu. [/Quote] ką tiksliai jūs norite, turite kodo surinkimas ir reikia ją konvertuoti?

Sveiki, Ačiū visiems už atsakymą į mano quiery. Dabar aš bandau rašyti savo kodą C kalba AVR Studio 4. Man reikia kai vadovas linijų ar pavyzdžių programos C, kurie gali būti surinkti "AVR Studio 4. Reikia programose, kaip 1 mėginys. UART Tx, Rx su ir be nutraukti 2. LCD 4 eilučių duomenų 3.SPI EEPROM (EEPROM ir gali pasiūlyti man) 4.ADC 5.PWM 6.SPI Flash atmintis Jei ir turi daugiau nei šis taip pat galite perduoti man. Kalbant, Bhanu

Sveiki, aš išgyveno duomenų lape. Aš taip pat rašė kodas (UART). Tačiau tai buvo ne darbo Proteus. Aš gaunu šiukšlių vertybes.

[Quote = villuribhanu] Sveiki, Aš išgyveno duomenų lape. Aš taip pat rašė kodas (UART). Tačiau tai buvo ne darbo Proteus. Gaunu šiukšlių vertybes. [/Quote] Jūs galite rašyti kodą? ir Proteus DSN. ir y neturi U išbandyti realiame gyvenime, o ne imituoti?

Sveiki, tai mano kodas. Gavęs iš Proteus produkcijos Noriu lenta. Proteus (DSN) buvo ne this.If you dont mind galite duoti UR pašto ID, kad galėčiau perduoti Jums. # Include void uart_init (); void vėlavimą (); unsigned char USART_Rx (); int main () {unsigned char duomenų; uart_init (), (duomenys = ""; duomenis

Hai, naudoti TBT Kompiliatorius, ji turi 30 dienas Eval pilna versija, kuri pastatyta kodo generatorius

Kai kurios sudarytojas suteikti Jums kodo generavimas, tokių kaip CodeVision C kompiliatorius bandyti jį naudoti.

Bascom yra gerai, jei kas nors turi kodo ir Proteus failus galiu jį pateikti.

Sveiki, Ačiū Jums. Bet man reikia kodo, kurių darbas AVRStudio 4.Jei taip PLZ man.

[Quote = villuribhanu] Aš naudoju Vidaus 1MHz. [/Quote] savo UBRR registre yra nustatyta neteisingai. patikrinti ATMEGA32 pg165 duomenų lape, aš taip pat bandė imituoti proeus jis dirbo bauda. Page 165 rastas tos lentelės turite UBRR vertę tam tikrų baudrates @ Fosc 1MHz.

Sveiki, Ačiū už atsakymą. Aš pakeitė mano UBRR 0x0c taip pat vis dar neveikia. Jei jums nereikės meino galite siųsti darbo kodą. Viltis šį laišką atsakymo.

[Quote = villuribhanu] Sveiki, Ačiū už atsakymą. Aš pakeitė mano UBRR 0x0c taip pat vis dar neveikia. Jei jums nereikės meino galite siųsti darbo kodą. Tikimės, kad atsakymo šį laišką. [/Quote] dabar modeliavimas (ISIS) ATMEGA laikrodžio dažnis 1MHz ir nustatyti virtualių terminalo Baudrate 4800, tai turėtų veikti.

Sveiki, Aš naudoju 9600 Baud norma. Bet ir paminėjo, kad 4800. Gali ir man duoti šio aiškumo.

[Quote = villuribhanu] Labas visiems, Myself Bhanu. Esu komandą asamblėjos kalbą ATMEGA serijos. Dabar noriu parašyti C kalbos kodą ATMEGA series.Can vieno man padėti šiuo aspektu. [/Quote] Čia yra forumas, specialiai AVR santimų, jūs galite rasti visą projektų krūva AVR c ar surinkimo . www.avrfreaks.net sėkmės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back