atmega168 neveikia

P

prabh

Guest
Sveiki, turiu atmega168 ir užprogramuoti jį naudojant AVR programuotojas grandinės, [url = http://benryves.com/bin/avr_tutorial/avr_tutorial.htm] Pradžia AVR plėtros [/url] ir i ji užprogramuota 3-4 kartus bet po to, i sugebėti programa MCU, tačiau ji negali gauti jokios produkcijos pb0 programuojamas LED ekshibicionistas šia problema padidėjo ir aš galų gale su unprogrammable MCU dabar ponis PROG cant aptikti mano MCU. Man buvo goind bauda iki užprogramuotą kodą šiame puslapyje [url = http://extremeelectronics.co.in/avr-tutorials/avr-timers-an-introduction/] AVR Laikmačiai - Įvadas. | EXtreme Elektronika [/url] ačiū iš anksto atsiprašau už mano anglų prabh

Labiausiai paplitusi klaida yra nustatyti neteisingai nustatymas (išorinį laikrodį), tokiu atveju jums reikia pakeisti saugiklius vėl išorės clcok laikrodis šaltinis saugiklis. Jei turite kitos "AVR galite naudoti kaip laikrodis užrakinta AVR perjungti kaištis. Gal turite neįgaliesiems naujo, tokiu atveju jums reikės lygiagrečiai programuotojas. Ar jums priminti, saugiklis valstybės, tu juos keisti? Aleksas

Yep, aš manau, messed su tuo ckdiv8, bet aš nesu įsitikinęs, jei aš messed, prieš arba po to, kai aš susiduria su šia problema [color = "Silver"] [size = 1 ]---------- Rašyti added at 16 : 18 ---------- Ankstesnis pranešimas 16:17 ----------[/DYDIS] [/color] ir i dont turėti jokių kitų AVR

CLKDIV8 negali užkirsti kelio MCU programavimo, turite pakeisti RSTDISBL arba CKSEL saugikliai. Bet koks stačiakampės bangos signalo generatorius būtų daryti prielaidą, kad turite įjungtas išorinį laikrodį, jei, kita vertus, turite neįgaliesiems RESET PIN, tada galite padaryti tik su lygiagrečiai programuotojas. Aleksas

Tai geriau naudoti programinės įrangos, išskyrus ponis prog. Mano savęs kai su problema, kad pradžioje.

gali kas nors man pasakyti, programinę įrangą, naudoti ir taip pat Kaip atrakinti mano MCU (gal pamoka). Aš neturiu lygiagrečiai uoste mano naują kompiuterį, bet aš tai padaryti mano draugai vnt.

Yra lygiagrečiai programuotojas šio puslapio pabaigoje [url = http://elm-chan.org/works/avrx/report_e.html] ELM - "AVR programuotojas [/url] Yra prietaisų, kad galite tai padaryti automatiškai, pavyzdžiui, [url = http://diy.elektroda.eu/atmega-fusebit-doctor-hvpp/?lang=en] ATMEGA HVPP fusebit gydytojas - napraw fusebity, nustatyti fusebits>> Manekinen pasidaryk pats [/url] Aleksas

Ar turiu pastatyti, kad fusebit thingy, jei ne, kaip galima padaryti vieną savo. Lygiagrečiai uoste programuotojas, i dont turėti lygiagrečiai uoste (man reikia nuoseklųjį prievadą programuotojas).

Į ankstesnį postą sakėte, kad jums nereikia turėti lygiagrečiai po, bet jūs pateksite į savo draugui, kodėl lygiagrečiai uosto problema dabar? Aš nemačiau, bet lygiagrečiai programuotojas naudojant nuoseklųjį prievadą. Tada aš mačiau tik kitų grandinės mega8 resenting mega8, bet aš ne idėja, jeigu ji bus dirbti su mega168. Ar pamenate, ką saugikliai turite pakeisti? Jums nereikia keisti RSTDISBL, tada jums nereikia lygiagrečiai programuotojas, jei tik pakeičiau CKSEL saugikliai išorės clcok yra viskas, ko reikia. Ar jūs bando nuleisti jūsų programuotojas greičio (darant prielaidą, kad tai įmanoma), o gal turite sumažino MCU laikrodis, ir jums reikia sumažinti IPT per taip, kad jis yra pripažįstamas

Galiu naudoti savo draugų vnt realizavimas dalykų. Pasakyk man, kaip padaryti, kad fusebit gydytojas. Ir ką aš galiu pasakyti jums, kad, kai aš prijungti tarp XTAL smeigtukai ir i 20MHz osciliatoriaus pašalinti GND pin8 ir prijungti, jokio PIN (bet paskutinį kodą, parašiau į MCU flash vadovauja ne pb0) pradeda mirksėti .

man papasakoti, kaip padaryti, kad fusebit gydytojas.
Ką reiškia, kiekvienas projektas turi schematiškai turėtumėte padaryti, aš suteikė jums ryšius.
Ir ką aš galiu pasakyti jums, kad, kai aš prijungti tarp XTAL smeigtukai ir i 20MHz osciliatoriaus pašalinti GND pin8 ir prijungti LED jokio PIN (bet paskutinį kodą, parašiau į MCU flash vadovauja ne pb0) jis pradeda mirksėti.
Nori pasakyti, kad jūsų kodas yra tinkamai atlikti, jei taip, tada jis nėra iš naujo arba laikrodis problema, bet aš ne idėja, kas yra negerai

Ką reiškia, aš galiu padaryti vieną man, ar tai parduoti. i užprogramuota mano kodas mirksėti LED 1 pin PORTB ir jos mirksi visi smeigtukai, ir ji tik mirksi kai aš pašalinti žemės 8 iš kontaktų.

Visi projektai dar neparašė pasidaryk pats, lygiagrečiai programuotojas tik grandinės ir reikia programuotojas, programinės įrangos, o fusebit gydytojas yra atskiras įrenginys su firmware, bet viskas yra įtrauktas atsisiųsti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back