Atlas Peak Puslaidininkių Analyzer - bet kokia patirtis?

F

FoxyRick

Guest
Hi all,

Aš galvoju pirkti Atlas Peak DCR Puslaidininkių Analyzer (Kalėdinės dovanos sau).Žr čia:

http://www.peakelec.co.uk/content/products/atlasca.html

Prieš išleisti sunkiai uždirbtus pinigus, yra niekam naudojamas vienas iš šių?Bet geras / blogas komentarai?

Naudoja tikiuosi, yra:

1.Testavimas nežinomas pusiau's (turiu daug)
2.Tikrinimas negyvų ar out-of-spec dalys / Troubleshooting
3.Matching tranzistoriai garso stiprintuvai

Visi mėgėjų perspektyvos.Visi komentarai vaikinai ir gals?

FoxyRick

Aš nusipirkau vieną praėjusių metų pabaigoje, ir apskritai galiu pasakyti, kad ji veikia gerai.Trūkumų pora, mano nuomone, yra tai, kad ji negali atskirti nutekėjimą "iš apie JFET šaltinio, ir I don't care už tai, kad jis išsijungia pats išsijungia po 30 sekundžių, kol stumti viena slinkties mygtukai.I didn't see kad jis nukrito kainos pastaruoju metu.Kaip alternatyva, galite pažvelgti į vieną, kad Michel Waleczek skirtos.Tai galite padaryti jį Paieška pagal "autorius" čia EGA forume ir surasti už Transistor testeriu žinutes. Michel naujausią firmware peržiūrėti daro viską, kad Atlas Peak darys, plius jis VEIKIA atpažinti D & S MOSFET plius suteikia jums RDSon vertę, bus nustatyti MOSFET tranzistorių, ir galėsite išbandyti Optronas su juo. Žinau, kad jis šiuo metu kompletację analizatoriaus ir ruošiasi pateikti ją tam tikrą laiką kito mėnesio. Siųskite man tiesiogiai, jei norite ir aš galiu duoti jums šiek tiek daugiau informacijos .

HTH - Mike

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back