Atitikti greitis

N

neazoi

Guest
Labas,
Kalbant apie mažos duomenų perdavimo spartos projekto man reikia žinoti, kas yra sumažina COM (RS-232) uosto greičiu.Hiper terminalas turi 110bps kaip sumažina greitį, tačiau aš turiu kažką panašaus 8bps.

Ar galiu nustatyti šią vertę savavališkai mano programą arba yra keletas standartinių dydžių už tai?(kartotiniai ar ne?)

Papildoma Baud normos paprastai nėra palaikoma OS (pvz., Windows) standarto vairuotojų, nors palikimo UART su 1.84MHz kristalų galėtų jį tiekti.An aribtrary Baud norma gali būti perduota Windows tvarkyklės (nors nebuvo pateikta, pvz HyperTerminal), bet bus greičiausiai atmestas.Driver nestandartinės įrangos gali paremti papildomas Baud normos.Bet Manau, jie gana jau virš 115k papildai kaip naujas lėtai jų.

Jums galbūt reikia modidfy Windows tvarkyklė.

Ačiū už atsakymą,
Kaip apie MS-DOS?Manau, kad Lt uostuose galima tiesiogiai MS-DOS.
Tokiu atveju galėtų uosto duomenų perdavimo greitis yra kas norima, pavyzdžiui 8pbs?

Siekiant, kad žemos Baud norma bet kurio kompiuterio atliktas per pastaruosius 10 metų būtų sunku.Ji iš tiesų gali būti lengviau naudoti bitų-banking dėl lygiagrečios uostą!

Kodėl reikia tokį mažą greitį?Kas yra programa?Gali būti geriau išspręsti savo problemą ...

Uosto LPT yra labai geras sprendimas mano problema Manau,
kad jei COM prievadas neleidžia tokio lėto duomenų perdavimo spartos.Naudojimasis uosto LPT Gebu tiksliai po kiek laiko man reikia siųsti kitą bitų, todėl galima išvengti vairuotojų apribojimų.

Aš planuoju sukurti programą panašią į įvairias serijos CW (Morzės abėcėlė) siuntėjo programų esančių internete.
Pavyzdžiui vietoj perduoda radijo ryšio vežėjas ir moduliuoti jį naudojant garso (iki prodice skirtingų raidžių),
galėčiau naudoti Serial / Parallel uoste kompiuterio įjungti / išjungti siùstuvas.Taigi kodas žodis bus gaminamas įjungimo / išjungimo siųstuvo (valdoma kompiuterio uosto),
o tai leis sutaupyti didelę galią.Kitas privalumas yra tai, kad klasės-D komutacinius stiprintuvai gali būti naudojami, kurie yra labai veiksmingas.

Dabar, aš rasiu CwType programa, tai labai gerai.
Problema yra ta, kad aš dirbu su naujų ryšio protokolą, kad Morsować nėra gera.Man reikia perduoti serijos 1s ir 0s prie kompiuterio uosto, ty perkelti savo duomenis.
Tačiau duomenų lygis yra labai žemas, kaip Morsować.

Garsai sudėtinga manau?
LPT turbūt galėtų išspręsti šią problemą?

Taip, jūs galite daryti, ką nori su VVKT.Atkreipkite dėmesį, kad port COM veikia RS232 standarto todėl įtampos lygių kaiščių nėra 0 .. 5Volt.VVKT nesinaudotų 0 .. 5Volt.

Papildomai, jei jau ketinate naudoti išorės užsakymą elektronika, galima naudoti USB sąsają.Galite gauti tikrai gražus USB sąsają ICs iš FTDI kuris suteikia jums serial port per USB.Šiuo būdu jūs galite perkelti savo duomenis į įprastą greitis per USB prie savo išorės elektronikos.Jūsų išorės elektronikos, tada nuspręsti, kada siųstuvas ir imtuvas turi būti įjungti / išjungti.

Mano pirmoji mintis buvo panaudoti LPT, ir atrodo, kad geriausias "pritaikyti" tirpalu.Kadangi man patinka projektas, gali būti pakartotinai pastatyti lengvai radioamateurs Norėčiau eiti į LPT nes tik šiek tiek kontroliuojamas tranzistorius pereiti reikia TX ir RX.5V ir LPT yra tiesiog puikus.Mažos srovės uosto LPT turėtų būti lengvai tranzistorius.

Ar aš galiu kontroliuoti VVKT tiesiogiai su Windows taip pat ar man reikia DOS tik?

Jūs vis tiek turėtų turėti galimybę tai daryti iš "Windows", bet jis gali būti sunkiau, nei DOS.Bijau aš niekada bandė gauti iš eilės arba lygiagrečiai uostų Windows!

Priežastis, kodėl aš siūlau ieško FTDI's USB sprendimai, yra tai, kad daugiau ateities (kiek ilgai dar bus mes lygiagrečiai uostų kompiuterį?) Ir jos vis dar faktiškai gana paprasta elektronika, kuri hobbyists gali ir padaryti žaidimą su.Jūs dar turite galimybę pasirinkti, viso projekto veiklos nutraukimas galios per USB autobusu (kol dabartinis reikalavimas yra mažesnis nei 500mA), kad nereikia išorinio maitinimo šaltinis / baterija.

Labai ačiū už atsakymą visiems.
That sounds really helpful.Po 2 val 2 min:Sveiki, aš rasiu būdą rašyti lazdą LPT naudojantis Borland C 3,1 pilną komplektą naudojant outportb ir inportb.Fery patogu, labai tiesiai pirmyn.Tada aš galiu naudoti UserPort paleisti programą iš bet kurio langai platforma Manau, tačiau šiuo metu dos gerai.Esu programistą nuo 1998 metų, kad aš ne žinojo, galite kontroliuoti savo vnt uostų tokiu važiuoti tiesiai į priekį ir visiškai individualų kelią!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back