atitikimo klausimą (išdėstymas)

Y

yen

Guest
Turiu atitikimo quesition. Noriu naudojamas srovės šaltinis. Mano klausimas mano pdf failą. Prašome dėmesio 3 ir 4 psl. Ačiū.

kur PDF failą [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 4 minučių: [/color] [/size] Got PDF.I norėtų žinoti, kokie tranzistoriai yra panašūs pirštus.?

Šis Kėliniai apie dabartinę šaltinių. Kaip man impove teisę form.For pavyzdžiui: apsauga žiedus arba kitas išdėstymas medžiagos. Mano klausimas yra, kaip pagerinti formą dešinėje rungtynes. Gal tai yra geriau nei formą kairėje. Ačiū.

[Citata = layes2] tiesiog keista, vienas net [/quote] Kas yra vidutinis? Ar galite papasakoti detaliau? Ačiū. Aš teisingas mano nuotrauką. Dabar jis yra žemiau Šis Kėliniai apie dabartinę šaltinių. Kaip man impove teisę form.For pavyzdžiui: apsauga žiedus arba kitas išdėstymas medžiagos. Mano klausimas yra, kaip pagerinti formą dešinėje rungtynes. Gal tai yra geriau nei formą kairėje. Ačiū.

Apsaugos žiedai nepadės atitikimo nes sargybos žiedą sudaro tik matals ir nebus efeect eatching poli ir kitų sluoksnių. Mes galime pagerinti formą dešinėje pateikimo manekeno tranzistorių visame ribos

[Quote = kapils1982] apsaugos žiedai nepadės atitikimo nes sargybos žiedą sudaro tik matals ir nebus efeect eatching poli ir kitų sluoksnių. Mes galime pagerinti formą dešinėje pateikimo manekeno tranzistorių viso krašto [/quote] Gerbiamieji, aš pakeisti savo nuotrauką. Ar tai pagerinti? Ar yra kitų metodų gerinimo? Ačiū.

"Apsaugas žiedai nepadeda atitikimo nes sargybos žiedą sudaro tik matals ir nebus efeect eatching poli ir kitų sluoksnių." Bet guardring sudaro aktyvų apibrėžimą, ir todėl jis padės susieti ir substrato ir todėl turi gana pačios parazitinės talpos į substrato. Atrodo, Jūs turite gerą guardring, jei jūs ieškote, kad geriausiai atitiktų. Paskutinę nuotrauką tarp Y ir X 4 blokuoti prietaisai manekenai galima sumažinti iki vienos eilutės ir stulpelio. Ir Jūs tikrai gali ištrinti juos atskirti visomis savo prietaiso su to paties ilgio. Negalima pamiršti, kad suderinimas - tai taip pat artumo. Kuo daugiau jūsų prietaisas yra arti geriausia tai.

Negalima pamiršti, kad suderinimas - tai taip pat artumo. Kuo daugiau jūsų prietaisas yra arti geriausia tai. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ką šią dalį reiškia? Aš nesuprantu aiškiai. Ar jūs norite pakeisti šį paveikslėlį?, Kaip nurodyta toliau. Be manekeno ląstelių, - tai yra kitas metodas atitikimo ląstelių? Ačiū.

Be minėtų klausimų, aš turiu kitą klausimą. Žemiau paveikslėlio, kurių vienas geras rungtynes? Ir jei turiu 4 blokų ir 48 srovės šaltinio, yra mano nuotrauką protingą? Ruošiniai manekeno ląstelių.

Mielas man reikia tam tikrų paaiškinimų, kai u sako, kad 48 dabartinės šaltinių tai ir reiškia, kad ir 48 atskiros dabartinės šaltinių ar u turi 12 srovės šaltinio UR VPK 1 2 3 4 vienos srovės šaltinio, kurį sudaro ir pan ..... ......... dėka Kapil

[Quote = kapils1982] Mieli man reikia kai kurių paaiškinimų: kai u sako, kad 48 dabartinės šaltinių tai ir reiškia, kad ir turėti 48 atskiras dabartinės šaltinių ar u turi 12 srovės šaltinio UR VPK 1 2 3 4 vienos srovės šaltinio, kurį sudaro ir tt .............. dėka Kapil [/quote] kai u sako 48 dabartinės šaltinių tai ir reiškia, kad ir turėti 48 atskiras dabartinis šaltiniai

Ką aš turiu galvoje artumas? Aš negaliu rasti geriausią žodis. Ką aš noriu pasakyti, kad jums nereikia įdėti manekenai, kol tarp 4 įtaisų struktūra, kaip jūs rūpintis, kad jūs prietaiso ir Extreme krašto manekenai atskirti patį atstumą. Taigi tai padaryti, galite žymiai pagerinti savo atitikimo, nes jūsų įrenginius bus arčiau. Negali būti aiškesnė.

Aš dar ne jums .... pasiūlymas artumo .... Ar ne skrybėlę atitikimo geriau, jei tranzistorius mato tą pačią aplinką?

D = C manekeno = komponentas ____DUMMIES____ D_C1_C2_C3_C4_D D_C2_C1_C4_C3_D ____DUMMIES____ Iš tikrųjų viršaus ir apačios manekenai ... ne, kad jis padeda ... ir, žinoma, gerą apsaugos aplink visa tai ir jums turėtų būti bauda. Šį kartą aš tikrai negali būti aiškus. Priklausomai nuo W ir L, jūs tikriausiai galite pereiti prie 6 eilučių ir 4 skiltyse, o ne iš 4 eilučių ir 6 stulpelių.

Bandyti gauti atrodyti "analoginių išdėstymo menas" Hastings .., kad buvo įkelta svetainėje jau seniai. Kad knygos ir kitą Dan Klein paaiškinti kai kuriuos pagrindinius dalykus apie atitikimo. Apskritai srovės šaltinių (jei yra pagrindinis šaltinis ir replika) turėtų būti pakankamai gera daro kažką panašaus į ABBA, kur šaltinis, B-replika Hope this helps

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back