Atitikimo AAM filtras su diferencialu I / O

C

crenyen

Guest
Turiu sunkumų derinant 380MHz SAW filtras su 100 Ohm Impedance subalansuotas.Grandinė yra pridedamas.
Ar kas nors žino, kaip gerai padaryti I / O atitikimo.

Kas yra išėjimo varža lusto ir ką taip pat Impedan

khouly

I / O Diferencialinė varža mikroschemų rinkinys, 50 Ohm.Nors I / O suderintą varža pamačiau filtras yra 100 omų.

Pažvelkite pdf failas ..
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Vertinta 100ohm negalėjo būti reali impedanso vertė SAW.Tai gali būti atsparumas paralled su indukcinės.

Jums geriau įvertinti Impedan naudojant tinklo analizatorius Prieš tai bet tinkančių darbų.Produkcija uostas turėtų būti tinkamai pakrauti.

Kaip išmatuoti Diferencialinė Impedance teisingai yra kita problema.Kalibravimas ryšio kabelis yra svarbus.Arba gausite neteisingas rezultatas, kurios nukrypsta nuo teorinio modeliavimo ADS aikštelė.

Diferencinė atitikimas yra jautrūs PCB išplanavimas ir komponentų parazitinės ir sunku gauti geros CAD modeliavimo rasti atitinkančių reikšmių.
Pašalinti IC nuo PCB ir vieta, iš dviejų mažų Baluns savo terminalus.Lydmetalis ploną 50 omų kabelių Baluns ir sureguliuoti grandinės naudojant tinklo analizatorius.
SAW JEI filtrai yra jautrus pat maketą.Patikrinkite gamintojo rekomendaciją dėl geriausios įžeminimo ir VIaS vietą tarp terminalų.Jei SAW išdėstymas yra blogai jūs negalite nustatyti jos žaidžia su atitinkančius komponentus.

Bandymas sujungti du Baluns ne SAW filtras I / O port mano PCB nėra lengva.
Mano idėja yra ta, kad aš iš dalies pakeisti šio 4 ports SAW filtras 2 port SAW filtrą įžeminimo dar du uostus, tada galiu priderinti jį tik kaip bendra abiejų uostų grandinę su tinklo analizatorius.
Ar šis metodas veikia?

crenyen rašė:

Bandymas sujungti du Baluns ne SAW filtras I / O port mano PCB nėra lengva.

Mano idėja yra ta, kad aš iš dalies pakeisti šio 4 ports SAW filtras 2 port SAW filtrą įžeminimo dar du uostus, tada galiu priderinti jį tik kaip bendra abiejų uostų grandinę su tinklo analizatorius.

Ar šis metodas veikia?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back