atgal anotuotą sintezė

J

jmoar

Guest
Labas,

Aš esu elektros inžinerijos studentas ir aš skaitmeninio dizaino 8-bit mikrokontrolerów 90 nm mano gradacijos disertacija naudojant Dizainas Compiler SOC encounter.Man kai kurias problemas bandote atlikti grįžtamąjį anotuotą sintezė, nes aš tikrai nežino, kurioje žingsnis (po rodymas bandomąją maršrutą po rodymas ct maršrutą, ...) reikia išskleisti informacija ir ką ekstrakto (SDF tik SDF spef ,....).Aš nežinau, bet, kaip nurodoma SOC encounter, kad po pirmojo nugaros komentarus, I'm using a resynthesised dizainas.

Aš būtų labai dėkingi, jei kas nors galėtų suteikti informacijos apie nugaros anotuotą sintezės procesą, net jei nesate naudojant tą pačią programinę įrangą, kai paaiškinimą apie visą procesą, bus labai naudingas man (pavyzdžiui, kaip elgtis su laikrodžio medis nugaros komentarų procesas).

Ačiū

Jose Moar

labas,
Jei supratau jūsų klausimą teisingai, jūsų bandant skaityti RC vertės backend, reiškia, kad ir padarė vienu metu įgyvendinti,
Tai geriau Iškraunami į spef / SDF iš susidurti po maršrutą, nes ji bus turintys realių maršrutų.kad gali būti padaryta su write_sdf patiko komandos.
ji suteikti įspėjimai, o annoatating į sintezę, kuri gali būti ignoruojamas safly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back