Atgal annotate Problema nuo maketo užfiksuoti

B

BasePointer

Guest
Labas visiems, aš ką tik baigiau savo dizaino maketo ir atgal komentuojami užfiksuoti sukurti swap failą po pervadinti komponentų išdėstymas. Bet dabar turiu didele problema, visų komponentų surinkimo negerai vertės! ir iš dalies nuoroda. Kaip galėčiau išspręsti šią problemą? Prašome padėti man. 10x

iš ką aš kada nors patirti problemos gali būti išspręsti. man buvo naudoti, turi būti pasakyta ne atgal komentuoti. U galėjo gaudyti padaryti rankiniu būdu. daugiau patartina daryti maketą po užfiksuoti schematiškai. galbūt ir ieškoti dizainas fr išdėstymas n etiketės schematiškai rankiniu būdu. taring77

Jūs turite išlaikyti sinchronizavimo atlikdami backannotation, prieš pradėdami atlikti jokių pakeitimų schema. Tada visi juos sudarantys vietas ir grynasis savybės bus schematiškai duomenų bazės viduje. Patikrinusi sinchronizavimas, keisti savo schematiškai ir pirmyn komentuoti. ECO galimybių žiūrėti atsargiai, prieš tai daryti. Yra daug variantų, kad bus susukti jūsų Maksimalus failo. : Sm19:

Atsiprašome, jūs daugiau ar mažiau prisukamas, po to, kai žala yra padaryta su atgal anotacija. Swap failas yra būdas eiti, nors .... 1. BACKUP everthing pagalvėlės ir Orcard prieš pradėdami naujo-komentuoti. (Aš vis dar tai padaryti, nors šis procesas yra žemyn paglostyti) 2. Naudoti ECO režimu, pads sukurti naujo anotacija failą (TDD pratęsimo) 3. Juostelės iš antraštės ir poraštės informaciją iš failo. TDD. O ten, patikrinti keletą naujo vertus, sveiko proto vardan anotacijos. 4. "Atgal annotate ..." kartus pakeitimus (be klaidų). Įsitikinkite, kad esate su tekančiu per "dizainas" arba "atranka". Daugeliu atvejų, norite naudoti "dizainas".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back