AT89S51 laive mokestį usb!

P

Pamkin

Guest
Labas!Anyone have schematinis apie MC AT 89S51 apie laive çkrovos naudojant USB, firmware (jei reikia)!Dėkoju!

Pamkin rašė:

Labas!
Anyone have schematinis apie MC AT 89S51 apie laive çkrovos naudojant USB, firmware (jei reikia)!
Dėkoju!

Ar tai pasakyti kaip valdžios mikrokontrolerio naudojant USB.Jei taip, atsakymas yra smeigtukai 1 ir 4 USB jungtis gali būti naudojamas maitinimui per mikrokontrolerów.

Hihi, aš turiu galvoje, kai aš rašau kodą AT89S51 pagal surinkėjas (arba bet kokio kodo pakeitimą. Hex) ir tada aš noriu mokestį USB (o ne spausdinimo uostas IPT Hanojus programa).Anyone have schema už Microcontroll mokestį USB leidžia dalintis.Dėkoju labai!

Manau, jums reikia USB pagrįstas programuotojas už 89S51.Jei tai, kad jį galima rasti čia ..

USB pagrįstas programuotojas 89S su IPT paramą, schemos, įrangos ir programinės įrangos.

http://todor.topalov.com/89S52progUSB/

Sėkmės

@ pranam77: ačiū, ir pabandyti, jei turite problemų i see u vėlu!Jūs turite nuotrauką valdyba tai!

Faktiškai ir turėjo ketinimą bandykite programuotojas, bet
didnt gauti Atmel prietaisas naudojamas projekte.Jūs galite susisiekti su autoriumi ir dar daugiau abejonių dėl projekto.Sėkmės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back