AT89C52

N

news

Guest
Według osób zbliżonych do sprawy, proces sprzedaży Polkomtelu może potrwać jeszcze trzy do czterech tygodni - informuje Gazeta Prawna.

Read more...

Labas, kas man gali pasakyti, kurios sudarytojas tinka šis lustas?

Ačiū. "Keil kompiliatorių, atrodo kaip, kad man reikia rašyti kodą 8051 Asamblėjos arba C, tačiau ne abi kartu. Be kompiliatorių, man reikia programuotojas ar dar ką nors?

Tai yra atliekų laiko man parengti šiuo klausimu, jei galite perskaityti apie tai čia: http://www.pjrc.com/tech/8051/dev-board-desc.html ( vidurinėje dalyje). Ši svetainė taip pat bus paaiškinta, kaip naudoti, išorės RAM ir tt Pagrindinis dalykas, kurį galite rasti pridedamame schema yra tai, kad jums reikia atnešti mažesnę dalį adresas (A7-A0), ir tai yra daroma 8 bitų sklende, pavyzdžiui, 74.373, kontroliuoja ALE pin, bet jūs išmoksite iš šio piešinio,

Kaip persijungti tarp programuotojas ir programos studija treniruoklį?

pinnacle52 profasional yra geriausias assambler ir simulater. patikrinti savo demo ver. (Apriboti 2k kodas). paiešką Google.com i dirbo. jis yra gražus

Atually kaip AT98C52 darbą su išorės EPROM? Jei pridėti / EA kontaktų low.89c52 paleisti išorės EPROM Jei don pritvirtinti mažas / EA ir savo programinės įrangos naudojimas per 8k 89c52 veikia išorės EPROM.

Hi uvision2 geras Debugger, ir lengva naudoti pirmą kartą, galite kaupti tada derinti savo programą.

Naudojant 22.1184MHz kristalų. jei naudoti laikmatç 0 matuoti laiką, sukonfigūruoti laikmatis 0 kaip 16 bitų laiko režimu. jei aš noriu šį Laikmatis 0 skaičiuoti iki 25 ms, tada iš naujo nustatyti, kokia reikšmė turi i TH0 ir TL0? Žemiau skaičiavimo tai teisinga? 22.1184MHz/12 = 1.843.200 0,025 * 1.843.200 = 46.080 TH0 = 0xB4, TL0 = 00 Ačiū

Labas, kas man gali pasakyti, kurios sudarytojas tinka šis lustas?

Ačiū. "Keil kompiliatorių, atrodo kaip, kad man reikia rašyti kodą 8051 Asamblėjos arba C, tačiau ne abi kartu. Be kompiliatorių, man reikia programuotojas ar dar ką nors?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back