at89c52 galima užrakinti tik vieną kartą?

K

KamalS

Guest
Ar tiesa, kad at89c52 gali būti užrakinti tik vieną kartą? Kur yra minimas duomenų lape?

AT89C52 nėra OTP (vieną kartą programuojamas) mikrovaldiklių, tačiau kai užrakto bitų galite ne Revers šią funkciją .. Naudokite erase funkcija ištrinti Flash (įskaitant visus 3 užraktas bitai) ir tada galite iš naujo programa jį dar kartą .. Jei norite atrakinti užraktą bitai ir skaityti vidaus programos atminties - ne buvai kuriuo praleisite savo gyvenimą .. , IanP

O dieve! Žinau, tai ne OTP, nei aš bando įsilaužti užrakto bitų. Mano problema yra mano 51/52s galiu programuoti tik baudą, kaip aš noriu daug kartų, kol aš ją užrakinti, po kurio jie tiesiog atrodo, eiti "blogas" ... Kad jie negali būti sunaikinti arba nieko. Kalbu apie "C" serijoje. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] [quote = IanP] AT89C52 nėra OTP (vieną kartą programuojamas) mikrovaldikliu bet kai užrakto bitų galite ne Revers šią funkciją .. Naudokite erase funkcija ištrinti Flash (įskaitant visus 3 užraktas bitai) ir tada galite iš naujo programa jį dar kartą ... [/quote] Aš ne jums. Jūs sakote, kad aš negaliu pakeisti funkciją, kai užrakto bitų, ir kitą eilutę pasakyti užrakto bitų, gali būti atstatytas iki ištrinant. Atrodo, spynos bitai gali būti nustatyti tik vieną kartą?

Turėjau užprogramuota mano 89c51 daug kartų. Trynimas ir vėl. Kai užrakinta, jūs turite ištrinti ją iš naujo programą, ji. O trinti užrakto bitų taip pat bus išvalytas. Turėsite tuščią lustą. Dabar jūs galite užprogramuoti ir užfiksuokite jį. Tai susiję Nandhu

mano nuomone, ji mano, priklauso nuo to, kokio tipo programuotojas aš programą ir ištrinti ir vėl per daug 89c51/52 arba 89s51/52 jokių problemų su lygiagrečiai programuotojas

Manau, kad fiksavimo jis yra ne vieną kartą ... KamalS galite man papasakoti, kas programuotojas jūs naudojate ... Oh .. ir nandhu015 ... tiesiog užrakinti savo 52/52 kartą ir bandyti ištrinti ją iš naujo ir tegul mums visiems žinoti.

Mano prašymas taip pat naudoti AT89C52 gali programuoti su spyna, ir ištrinti daug kartų. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 9 minučių: [/color] [/size] mano prašymas taip pat naudoti AT89C52 gali programuoti su spyna, ir ištrinti daug kartų.

[Quote = KamalS] Ar tiesa, kad at89c52 galima užrakinti tik vieną kartą? Kur yra paminėta duomenų lape? [/Quote] itz visiškai priklauso nuo UR programuotojas

[Citata = grittinjames] itz visiškai priklauso nuo UR programuotojas [/quote] Kaip taip?

Hai vsmGuy Taip, aš bandė jį dabar. Tai yra gerai. Aš galiu ištrinti užrakinta 89c52 ir perprogramuoti. Aš bandė jį 4 kartus. Tai veikia. Jūsų informacija aš naudoju ir lygiagrečiai programuotojas Design by sunrom dėl Nandhu

Ah tada! Dėka nandhu015. Manau, kad klausimas yra išspręstas tada?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back