AT89C51IC2 ir saugumo bitai

P

Pont de Pedro

Guest
Sveiki:

I'm trying emigruoti iš senosios N87C51FC į naują firmos Atmel.

64Kb of external Flash.

Mano taikymo poreikius 32Kb (Vidaus PROM arba Flash) ir
64Kb išorės Flash.
by default set at level 4.

Problema yra ta, kad AT89C51IC2 turi Vartotojo Atmintis šliuzo bitų
pagal nutylėjimą nustatytas lygiu 4.Thats reiškia, kad negali skaityti arba naudoti išorės FLASH EPROM arba nebent išjungti šią bitų (LB0, LB1 ir LB2).

Beje, AT89C51IC2 turi savo bootloadera ir Flip programa veikia gerai, bet jis negali dissable užrakto bitai.Aš tryed BatchIsp per daug, bet kaip Flip, ji negali dissable šliuzo bitus.

Bijau aš turiu lygiagrečiai programuotojas, bet lygiagrečiai programuotojas tik atrakinti 3 bitai.Uhmm!

Ar kas nors susidūrė su šia problema?Kaip išspręsti?Vertimai sumažintą versija lygiagrečiai programuotojas?

Visi pasiūlymai yra wellcome.

Linkėjimaihttp://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc4301.pdf
Puslapiai 108 ir 109
Lentelė 84 ir 85
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Paga nutylėjimą yra nutylėjimą ..Nemanau, kad galite padaryti daug apie tai tinkamai programuotojas ..
Parhaps galite pabandyti pažvelgsime į DS89C450 ..Panašus dalykas į AT89CXX bet užraktas bitai gali būti nustatyti / aišku per serial port ..

Tačiau abiem atvejais jūs susiduria su tam tikrų apribojimų, o bandant paleisti kodus iš išorės programos atminties, ir tuo pačiu metu apsaugant kodas vidaus flash ..

Linkėjimai,
IanP

Jei planuojate naudoti serijinei gamybai, I'm pretty tikrai Atmel nebus atmesti prašymą pakeisti numatytojo šliuzo bitai HSB registre.
Kodėl Atmel pasirinkti nustatytą pagal nutylėjimą 4 lygis?
Galbūt jie galvoja, kad jei įrengti laivuose ir pristatomos į klientų, tai negali būti naudojami net kaip restauruotas vienas (išorės 64K fetching nes vidaus flash nenaudingas), išskyrus atvejus, kai lygiagrečiai programuotojas naudojamas.
Arba geriau sakė, jei jums reikia iki 64K, tai protingai pasirinkti AT89C51ID2 (64K Flash vidaus), o ne AT89C51ID2 ir išorės iki 64K.
Rinkodaros strategija?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back