P
Pont de Pedro
Guest
Sveiki:
I'm trying emigruoti iš senosios N87C51FC į naują firmos Atmel.
64Kb of external Flash.
Mano taikymo poreikius 32Kb (Vidaus PROM arba Flash) ir
64Kb išorės Flash.
by default set at level 4.
Problema yra ta, kad AT89C51IC2 turi Vartotojo Atmintis šliuzo bitų
pagal nutylėjimą nustatytas lygiu 4.Thats reiškia, kad negali skaityti arba naudoti išorės FLASH EPROM arba nebent išjungti šią bitų (LB0, LB1 ir LB2).
Beje, AT89C51IC2 turi savo bootloadera ir Flip programa veikia gerai, bet jis negali dissable užrakto bitai.Aš tryed BatchIsp per daug, bet kaip Flip, ji negali dissable šliuzo bitus.
Bijau aš turiu lygiagrečiai programuotojas, bet lygiagrečiai programuotojas tik atrakinti 3 bitai.Uhmm!
Ar kas nors susidūrė su šia problema?Kaip išspręsti?Vertimai sumažintą versija lygiagrečiai programuotojas?
Visi pasiūlymai yra wellcome.
Linkėjimaihttp://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc4301.pdf
Puslapiai 108 ir 109
Lentelė 84 ir 85
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą
I'm trying emigruoti iš senosios N87C51FC į naują firmos Atmel.
64Kb of external Flash.
Mano taikymo poreikius 32Kb (Vidaus PROM arba Flash) ir
64Kb išorės Flash.
by default set at level 4.
Problema yra ta, kad AT89C51IC2 turi Vartotojo Atmintis šliuzo bitų
pagal nutylėjimą nustatytas lygiu 4.Thats reiškia, kad negali skaityti arba naudoti išorės FLASH EPROM arba nebent išjungti šią bitų (LB0, LB1 ir LB2).
Beje, AT89C51IC2 turi savo bootloadera ir Flip programa veikia gerai, bet jis negali dissable užrakto bitai.Aš tryed BatchIsp per daug, bet kaip Flip, ji negali dissable šliuzo bitus.
Bijau aš turiu lygiagrečiai programuotojas, bet lygiagrečiai programuotojas tik atrakinti 3 bitai.Uhmm!
Ar kas nors susidūrė su šia problema?Kaip išspręsti?Vertimai sumažintą versija lygiagrečiai programuotojas?
Visi pasiūlymai yra wellcome.
Linkėjimaihttp://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc4301.pdf
Puslapiai 108 ir 109
Lentelė 84 ir 85
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą