AT komandos padėti - TC35 GSM modemo konfigūravimo

A

Abdulmajeed

Guest
hey guyz .. Aš esu ne AT komandomis newbe .. TC35 GSM modemo konfigūravimą .. Man reikia žinoti, jei aš galiu jį sukonfigūruoti gauti duomenis iš serijos sąsaja ir siųsti kaip SMS ??... jei tai įmanoma, kokias komandas turi i naudoti tai padaryti? .. dabar duomenų iš GPS imtuvą, prijungtą serijiniu GSM modemo .. Aš tikrai vertiname visus padėti aš galiu gauti !!.... Dėl AJ ....

[Quote = Abdulmajeed] hey guyz .. Aš esu ne AT komandomis newbe .. TC35 GSM modemo konfigūravimą .. Man reikia žinoti, jei aš galiu jį sukonfigūruoti gauti duomenis iš serijos sąsaja ir siųsti kaip SMS ??... jei tai įmanoma, kokias komandas turi i naudoti tai padaryti? .. dabar duomenų iš GPS imtuvą, prijungtą serijiniu GSM modemo .. Aš tikrai vertiname visus padėti aš galiu gauti !!.... Dėl AJ ....[/citata] Sveiki, Kontaktai witu UR pardavėjas u jo tinkamą AT komandų sąrašas. Tačiau dauguma AT komandos yra tos pačios. pirmą kartą naudoti komandą AT rankiniu būdu, tada reikia rašyti kodą. dėl shirsanka

Hai, tai jums reikia žinoti, kaip gauti duomenis iš GPS imtuvo į UART (ADL doc-FCM mechanizmas šį žymės). Jei norite siųsti duomenis per GSM naudoti AT + CMGS arba po SIM prenumerata, turite parinktį smssend. Jei norite siųsti duomenis per GPRS naudoti AT + CGATT = 1 GPRS ryšį ir tada galite siųsti tha duomenis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back