AT komandos AUBTM 20 ... skambinant neveikia

J

jackl1990

Guest
Sveiki, Turiu problemų su AT komandomis bendrauti su NOKIA mobiliojo telefono per AUBTM 20 Bluetooth moduliai. Modulis įvežamų komanda būdas ir priimti kai kurių AT komandomis, bet nepriima komandą patikrinti profilis ji yra in Taip pat žinau, ji turi būti Dial-up tinklo profilį, bet kaip man nustatyti modulio šį režimą. Thanx iš anksto už jūsų pagalbą.

Hi Jack, tai Vivek nuo Mumbajus. Aš naudoju aubtm-20 mano Galutinė metų Magistras Elektronika Engg. Džekas, aš tiesiog negali bendrauti (siųsti AT komandas) aubtm iš PC (HyperTerminal WinXP). HyperTerminal nustatymai: sparta: 9600 bps sparta, duomenų bitai: 8, stabdymo bitus: 1, pariteto: nėra, kai yra reguliuojamas srautas: Nėra įvesti komandą būdas i siųsti LLL nuo HyperTerminal per 60sec maitinimui DĖL aubtm-20. Bet man jokio atsakymo ne visiems. JACK, aš prašau jus prašome išsamiai aprašyti metodą turėčiau naudoti siųsti AT komandų aubtm-20 ir gauti atsakymus. Būčiau dėkingas už Jūsų pagalbą. Jūs cant įsivaizduoti problemų aš in turiu baigti savo projektą tik savaites laiko. Prašome padėti. Laukiame jūsų atsakymo. ačiū, Vivek M

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 17:14 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 16:31 ----------</span></span>
79_1299341594.jpg
grandinės jungtis

+ + + Yra bluesmirf "bluetooth" modulis, I guess. taip pat + + + yra kur galima rasti aubtm's lape ir komandų rinkinys. Nors aš vis dar tai išbandyti. Ačiū už atsakymą.

Sveiki, aš bandė + + +, bet tai neveikia per. Jokio atsakymo. Jei tik JACK galėtų atsakyti, kaip jis buvo sėkmingai galėtų siųsti AT komandomis.

Ei įsitikinti, kad hiper terminalo nustatymai tinkamai. Taip pat AUBTM 20 komandų dokumentas sąrašus, kad mes turime išsiųsti iki ir po komandos. Įsitikinkite, kad jūs siunčiate šią prieš ir po kiekvieno komandos. Dėl mokymosi visą gyvenimą komanda nesiųskite pobūdžio, į HyperTerminal parametrai tikriausiai reikia pakeisti atlikite šiuos veiksmus: Eikite į File -> Properties -> spauskite ant skirtuko-> pasirinkti klavišų Windows, tada spustelėkite ASCII įdiegimo mygtuką, patikrinkite siųsti eilutė baigiasi linija kanalai lange taip pat echo įvedėte simbolių vietoje (tai leidžia peržiūrėti komandos mes rašo) Po pirmiau parametrai siųsti gyvenimą komanda modulis turi reaguoti su OK. Visi geriausi.

dar vienas klausimas ar suteikti 3.3V iki aubtm-20 ir 5V tiekimo max232 ic daro jokių suderinamumo problema? galiu duoti 5V tiekimo aubtm-20? nors 3.7V yra didžiausia vardinė įtampa atsižvelgiant į dokumentą.

Labas Džekas, tai padarė darbą už jus? Mes taip pat susiduria su ta pačia problema. Mes galime vykdyti AT komandomis paminėta, kad komandų rinkinys. Tačiau "AT + BPROFILE =? rodomas klaidos. Ir taip pat jis neleidžia nustatyti, kad aplinka taip pat. Ar galite padėti. Taip pat bendrauti su mobiliuoju telefonu, kuris profilis turime pasirinkti? SPP? Ačiū už jūsų pagalbą mano, Karjol [color = "Silver"]

Taip jis nebuvo darbe, aš SPP profilį. Galėjau norėdami pereiti į SPP naudojant AT + BPROFILE komanda pati. Keisti HyperTerminal parametrus kaip ir minėjau temoje. Jeigu jūs planuojate siųsti komandas į mobilųjį telefoną naudotis savo GSM SM kortelė turėsite pereiti prie SPP profilį. Po įjungimo profilį, eik į komandą režimas nuotolinės prieigos ir siųsti savo pasirinkimą komandos GSM SIM. Visi geriausi.

Labas Džekas, Ačiū už info. AT komandomis darbą už mane. Galiu gauti AT + PAVADINIMAS, pakeisti režimai ir tt Bet aš negaliu matyti profilį, nustatyti, taip pat aš negaliu nustatyti, kad aplinka. Kai aš paleisti "AT + BPROFILE =?", Prieš jam patenkant į lynelio padavimu, gaunu atsakymą kaip "KLAIDA" .. Ar jūs susiduria su tokiomis problemą, prašome let me know jeigu pastebėjote bet kokį sprendimą dėl šio. Grupė: Bandau prijungti jį prie Siemens MB200 Android mobiliuoju telefonu. Aš noriu nusiųsti kai iš aubtm-20 duomenų mb200. Ačiū, Karjol

Džekas ir visi aš negaliu pamatyti, kurie profilis nustatyti, taip pat aš negaliu nustatyti, kad aplinka. Kai aš paleisti "AT + BPROFILE =?", Prieš jam patenkant į lynelio padavimu, gaunu atsakymą kaip "KLAIDA" .. Ar jūs susiduria su tokiomis problemą, prašome let me know jeigu pastebėjote bet kokį sprendimą dėl šio. Grupė: Bandau prijungti jį prie Siemens MB200 Android mobiliuoju telefonu. Aš noriu nusiųsti kai iš aubtm-20 duomenų mb200. Prašome Pagalba

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back