Assura RCX problema

D

dmitry_pr

Guest
Hi, all.
Aš naudoju icfb 5.1.41, 3.1.6 ir Assura UMC 0,18.
KDR ir LVS mano grandinė yra švarus.
When I run Assura RCX, jis sako: Assura RCX paleisti nepavyko!

Failą sako:

* Įspėjimas * avRCX: LVS skaičiuoti naudojami? RulesFile, kuris yra viršesnis technologija katalogas operacijos.Dabar turite naudoti rcxParameter? RcxSetupDir <path/dir> į rcxParameters skyriaus RSF, kad rodytų į katalogą su capgen failus.Technologija, kuriame gali būti naudojami tik tada, jei RCX technologija buvo naudojama LVS paleisti.

Please advice me on this problem.

Ačiū.

Prašau, kas nors, padėkite man išspręsti šią problemą.

Ačiū.

Jūs neturite nustatyti assura_tech.lib failas važiuojant vnt.pasirinkti techfile run LVS formą ir paleiskite rcx.

Ačiū, tačiau jis neveikė.

Galiu nustatyti assura_tech.lib failas važiuojant LVS ir pasirinkti techfile run LVS forma.

Ar yra kokių nors būdų, kaip išspręsti šią problemą?

Ar turite pasirinkti, kokios rūšies išgaunamas iš ekstrahavimo ir pasirinkite technologija failas.Taip pat nurodykite išėjimo failus tam vieta pasakyti. / Pavadinimas

Patikrinkite RSF.Jei programa yra aiškiai pasakyta, kas kelias extract.rul įvairiomis? RulesFile ir kelio assura_tech.lib failas neatitinka žinutę.Jei naudojate nustatymus assura_tech.lib failas neturėtų nurodyti kelią iki extract.rul į LVS langas rankiniu būdu.Pačiu ekstrahavimo taisyklės turi būti naudojama tiek LVS ir RCX.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back