Asimetrinė mikrojuostelinių envirnoment dauginimas Times "

M

mkbs

Guest
Hi to all, Turiu klausimą apie sklidimas Times ": aš mačiau daug straipsnių, kad StripLine Prop.Time PT = SQ" Er "/ 11.8 NS / ir mikrojuostelinių aplinka: PT = frakcija * (PT StripLine), tačiau, jei aš Asimetrinė mikrojuostelinių aplinką, ką turiu daryti? Kas yra lygtis? (Pvz. Top GND-IN1 IN2-VCC-bottom) Labai ačiū MBKS: (

Apie hi, galite apsvarstyti sklidimo laiko 6,7 PS / mm FR4 pagrįstas PCB. Įvairūs perdavimo linijos konfigūracijos vos keisti šią vertę, ir turite dirbti extemely aukštų dažnių, kad šis parametras skaičiuoti. Beveik visus skaičiavimus formulę sklidimo laikas yra apytiksliai, ir jei norite sužinoti šį parametrą exactely, turite įvertinti tai. Yra skirtumų tarp FR4 substratai, priklausomai nuo gamintojo, ir ER skirtis, kurių dažnis, todėl skaičiavimai nebus suteikti Jums tikslius rezultatus. / Pisoiu

Hi pisoiu, jūsų nuomone, šio sklidimo laiką (PT) (6,7 PS / mm) visose aplinką? 4 pavyzdys, jei aš maršrutą pėdsakų minties "Į pradžią - IN1 - Į viršų" arba "Bot - IN2 - automatizuotas", turiu apsvarstyti šį Pn arba I apsvarstyti kiekvieną sluoksnį pt? : (Tankai

Taip, aš manau, lygus sklidimo laiką abiem atvejais, net jei per vidinį pėdsaką sklidimo laiką yra šiek tiek didesnis nei ant išorinio. Skirtumas nėra semnificative. Tačiau šį klausimą priklauso nuo taikymo. , Pavyzdžiui, jei aš maršrutas didelės spartos ECL skirtumas laikrodžio signalas iš vieno taško į kitą, pačios sklidimo laiko yra mažiau svarbus (svarbu, lyginant su kitų signalų arba laikrodis), jis yra svarbesnis, siekiant sumažinti nerijos tarp tų du pėdsakai, ir tai yra daroma išlaikant abiejų pėdsakų lenghts lygūs. Dažnai (ir taip pat rekomenduojama), kad abi skirtumas pėdsakų vyksta tame pačiame sluoksnyje, taigi yra ne vidinis / išorinis dauginti skiriasi nuo šiuo požiūriu. Bet kaip sakiau ankstesnę temą, jei tikrai reikia tikslių rezultatų, jūs turite jai pamatuoti. / Pisoiu

Stripline: Tprop = SQR (ER) / 11, Er '= 0.475Er 0,67 mikrojuostelinių: Tprop = sqrt (ER) / 11.8 BJR.

Prop atidėti FR4 medžiaga yra apie 150 ps / mikrojuostelinių ir apie 170 AG / stripline su dielektrinė konstanta apie 4,5 jei turite mikrojuostelinių pėdsaką 2 colių ilgio bus 300 AG, jei pėdsakų tada pereinant prie vidinis sluoksnis ir keliauja dar 2 colių papildomas atraminis vėlavimas yra 340 PS, bendra pasiūlymo vėlavimo = 300 340 arba 640 Ps. Hope this helps! Prisiminti vienintelis veiksnys, darantis įtaką grynas atraminis vėlavimo (neatsižvelgiant į pridėtinės talpos), yra dielektrinė konstanta. SIGINT pisoiu yra visiškai teisingas - beveik bet kokio impedanso skaičiuoklė taip pat pasakys, pasiūlymo perdavimas vėlavimą, bet dėl medžiagų variantų bus tik apytikslis - pavyzdžiui, iš anksto preg ateina į keletą skirtingų veislių su įvairių raštų ir stiklo pluošto storis - tai visi turės įtakos vėlavimo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back