ASIC projektavimas

D

dev

Guest
kur pradėti ASIC projektavimas, aš padariau į VHDL į mikroschemų programavimo projeact, gali kas nors man duoti patarimų susijusioje srityje, ir apie ASIC kūrimas, tinklapių, kur galėčiau rasti pagalbos

Manau, VHDL kodavimas yra pradinė žingsnis ASIC dizainas.Galite informacijos apie aguonas pradmenų knygą, daugiau informacijos apie tai.Nežinau kuris lauką bus suinteresuotas, analoginis ar skaitmeninis, tai po to, kai jūs skaitote knygą aš rekomenduoju gausite atsakymą.Šią knygą galima atsisiųsti iš šio forumo.

Mane domina skaitmeninė ir aš padariau į Teisėjas lustas degining projektą ir tikisi gauti kartu šioje srityje ir žinau geriau

Pabandykite surasti dizainas srautas iš kai kurių pardavėjų.

Jūs taip pat kai "Google" interneto vadovas.
ex.daugelis universitetų kursai

http://www.web-ee.com/primers/primer_bottom.htm
Jūs galite ieškoti ASIC blokus Įvadas ten.ASIC dizainas yra daugybė Sub-topics.Good Sėkmės!

Priemonių fro ASIC projektavimas

specifikacijos
|
DTL kodavimas
|
|
Sintezė (Technology Library)
|
STA
|
vieta ir būdas
|
kaukė dizainas pasirašytiok bye

Ieškokite čia

http://www-ee.eng.hawaii.edu/ ~ msmith / asics / HTML / ASICs.htm # anchor11320

labas,

ASIC dizainas yra padalintas į dvi dalis.Front-end ir back-end.
Front-end susideda iš
a) Projektas įvežimo, kurie gali būti DTL (Verilog ar VHDL) arba schematic.If schema generuoti jo netlist ir pridėkite prie savo galutinį netlist.
b) Tada susintetinti iš RTL dizainą gates.You nurodyti apribojimus ir sintetina dizaino pagal šias constraints.Then galite patikrinti, ar pasirinktas laikas met.This bus daroma sintezė įrankis pats, ar galite naudotis tam stendas tik laiko analizę daryti.
c) Tada tu gali pridėti jį nuskaityti (dėl įrangos bandymo ir valdymui po gamybos grandinės).
d) toliau galite kurti ATPG vektoriai aptikti gedimus dėl lustas.

Back-end
) Jūs P & R užpildyti dizainas
b) Tada jums laiko analizė po maketo netlist ir įsitikinti, ar turite netlist atitikti laiko.
c) Jūs fizinį patikrinimą ir tada galite sukurti SPICE netlist ir paleisti SPICE dėl dizaino, jei tu nori.

Ačiū,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back