ASIC FPGA bendrovių Graikija?

A

ADAP

Guest
Does anybody know what bendrovės egzistuoja Graikijoje ASIC, FPGA dizainą?

Atlyginimas už freshmen 1000 eurų.

Sakyčiau, ten gali būti ne daugiau kaip 250 žmonių, dirbančių čia skaitmeninio dizaino.Tendencijos, kad jei šios įmonės rinkos kažkas rimto su daug klientų, ir įveskite PDA, ir įterptais kitų sričių, jis miršta.

Bendrovės įgijo į klaidingą stažuočių ir ir praeityje.Aš ne apie vieną GEROS skaitmeninį produktą, klientui plotas daugiau nei 50 asmenų, kurie bendrovės klientams.

Leiskite tik pasakyti, kad aš ne apie vieną Graikijos kompanija tiekia pvz., graikų univs.ar mokyklose.Prisiminti BBC micros atgal 80 parduoti visi Britanijos mokyklose?Nieko panašaus čia.

Graikų inžinieriai yra gana geras, bet biudžetai yra atitinkamai žema.Daiktai įgijo dar blogiau, nes aukso laikai 1997-2000.
Analog graikų inžinieriai gali turėti daugiau galimybių su elektros energijos tiekimo projektavimo, UPS, RF ir tt

the_penetratorŠ

Girdėjau, kad ST mikro planuojama atidaryti Graikijoje filialo ir nori samdyti kai eng.Ar tai tiesa?

Blogai galvoti Graikijoje išskyrus atlyginimas, kad dauguma IC bendrovės veikia ir kontroliuojama graikų universiteto profesoriai.Jei esate ne iš graikų universitetų yra labai sunku susirasti darbą, nes atidarymo uni.professors samdyti savo mokiniais iš karto.

Graikijos įmonės įdarbinti graikų inžinierių daugiausia.Tendencija yra ta, kad inžinierių vykti į užsienį ieškoti darbo ...Atžvilgiu ST filialas aš girdėjau nieko!
Tačiau yra Graikijos bendrovių, kurios Front-end ST.

Pavlos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back