ASIC CMOS Opamp dizainas

C

carporsche

Guest
Hi guyz,

Taip mano dizainas problema.

Poreikis dizainas CMOS Opamp į 0.35um TSMC procesas.Maitinimo įtampa yra 3.3V

Kai kurie projekto svarstymai yra tokie:
1.Opamp bus steigti ir ne vartydami konfigūracija.
2.didelis atvirojo kontūro pelnas> 80dB
3.aukštas vienybę Gain Bandwidth reikalavimo> 300MHz
4.turi turėti pakankamai uždara pelnas
5.išėjimo įtampos lygis turi būti 0V.

Pradėjo projektavimo darant prielaidą, 2-pole stiprintuvas.Mintys apie dizaino 2 etapas su Miller dangtelį ir nulling rezistorius.Tai suteikia daug stipriau, bet ne pakankama pralaidumo.Kokie metodai gali būti naudojami šiame config?

Bet sąnaudos yra labai vertinama!
ačiū!

Jums nereikia nurodyti keletą svarbių reikalavimų - pavyzdžiui, kas yra gamybos sūpynės, kas yra fazės skirtumas esate Fotografavimo, koks yra įvesties Common Mode diapazonas nuo esate svarsto ne vartydami konfigūraciją.Jei norite 300MHz vienybės gauti dažnumas ir PM = 60 70deg, jums reikia padaryti ne dominuojantis pole 2-3x daugiau, tai yra 600-900MHz.Kadangi jūs naudojate 0.35u technologijos ir tikriausiai aplink 10GHz Ft, jums sunku stumti ne dominuojantis Pole beveik 1 / 10 Ft.Sudegins dabartinės daug didinti antrojo etapo gm.Tai tik nuo technologija apribojimas.Tai sakė, kad jūs nutarėte naudojant pelnas-sustiprintu cascode OTA?Bet tada Output Swing gali būti problemiškas ir gali būti įvesti bendrą režimu diapazone.

Jei jis yra buferis darbą, jums gali tekti apsvarstyti
dabartinis Atsiliepimai stiprintuvas stilius.Tai lengviau padaryti
stabilų didelio pralaidumo.Not sure I've seen vienas su
galia kad sūpuoklės ant žemės (ir bet kada
sūpynės su geležinkeliais, Jūsų pelnas gali eiti į tualetą
nebent gal turite rezistorius įkelti šaltinis
sekėjas produkcija, kurios nėra mažos galios standartas
CMOS).

Ar yra priežastis, kodėl stiprintuvo kaskados negali
naudoti?2 plačiajuosčių stiprintuvų ir nedidelis pelnas gali būti
lengviau realizuoti.Ar manote, kad, kad jis vienas
Canonical-pasirodo "op amp", ar tai tiesiog tavo
pradinė koncepcija?

@ sutapanaki
Output voltage swing reikia 2 v smailių, nes tai įtampa turi būti prisidėti prie dujotiekio ADC.Aš manau įgyvendinimo cascode gamybos etape padidinti išėjimo varža gauti didelį pelną!Galėčiau tvarkyti gauti vienybės Gain Bandwidth apie 200MHz, o pelnas buvo pasiektas apie 60dB.
Ar man atrodo, būtina įgyvendinti nauda didinant techinques.Prašome ignoruoti ne 0V specifikacija produkcija!@ dick_freebird
Aš ne minties įgyvendinimo, kaip kaskados galimybė.Gal man reikia ieškoti daugiau apie tai, kaip šiuo metu atsiliepimų stiprintuvai darbą.
Anyways Ačiū už jūsų atsakymus aikštelėSkelbimas po 2 minučių:Kitas greitas klausimas.

Kaip dirbti su dizaino, kur aš pasiekti uždara pelnas ir frquency specifikacijos pasakyti 50MHz atitinkančios apie 20dB (tik pavyzdys gauti!)

Manau, kad jums reikia naudoti skatinant įgyti, kad jūsų pelnas iki 80dB, bet ji galėtų sukurti valais nulio Doublet teisę apie savo tapatybę, įgyti dažnis.Zaprojektowałem panašus buferis su nauda-sustiprintu sulankstyti cascode-Op-Amp.Prieaugis buvo 82dB ir vienybę pelnas dažnis buvo 360MHz.Technologija 0.15um nors ...

Taip, JoannesPaulus yra teisus.Dabar mes žinome, kad jums reikia šį ADC amplifer tai reiškia, kad turėsite atsiskaityti greitai, per tam tikrą laiką.Jei projekto naudos sustiprintu vairo reikia imtis gerai rūpinasi Doublet, kitaip Jūs negalėsite apmokėti laikantis reikalaujamų tikslumo ir laiko turite.Ieškoti pagal Klaas Bult dokumentą šiuo klausimu.Gali būti gali padėti jūsų atveju.

labas

Ką reiškia sakyti buvo iš op produkcija stiprintuvą, kurį aš noriu dizainas bus prisidėti prie dujotiekio ADC.op-amperai naudoti ADC nebus sukurtas man!

Dėkojame už jūsų sąnaudos daug!Bandys pelno didinimo dizainas ir sulankstyti cascode configs.

@ JoannesPaulus: Ar jus gidas man dizainas jus atvyko?.Ar jūs naudojate bet kurią standartinę konfigūraciją?

Thanks again!

Tai buvo labai standartinis pelnas-sustiprintu visiškai skirtingas sulankstytas-cascode stiprintuvas.Įgyti didinti stiprintuvo buvo paprasta vieno cokolio šaltinis pasekėjų (4 iš jų).
Jis taip pat buvo 7 metai atgal ...

Dar vienas mano dizaino reikalavimai yra Single Ended produkcija.Please correct me if I am wrong, tačiau tam reikia iš srovės galia, kuri sukuria Pole (Am I right ??!!). mirroring
Daugiau nei naudos Man reikia labai didelio pralaidumo mano dizainą.Po kai kurių kitų aplinkybių galima būtų mano galutinis Specifikacijos
atvirojo kontūro pelnas> 60dB
Unity-Gain dažnis: 800 MHz iki 1 GHz
Output Swing: 2V

Stiprintuvas tikrai bus naudojamas ne vartydami konfigūracija: Štai prašau jeigu:
Neigiamas Terminalas bus prijungtas prie antenos (kuri veikia kaip kondensatorius) ir sužadinimo su antena bus iš teigiamų terminalas.
Grandinės pradeda elgtis kaip skiriamasis.(iš esmės yra nulis vyksta iki Pole) Can anyone help me please!

Kaip aš galiu eiti apie Projektuojant tokius stiprintuvas!
bet sąnaudos bus labai padėti!
ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back