ASCII kodai

E

emraman

Guest
Hi, i have to do sistema spausdinti ASCII simbolių įvedėte klaviatūra, naudodami 89C52 MC.man reikia apie tai dokumentus ir conneting spausdintuvas.Pls help?

Pasirinkote spausdintuvą?

Jei nori naudotis spausdintuvu, skirti naudoti kartu su kompiuteriu, turėsite naudoti vieną arba kartu su RS232 sąsaja.Jūsų mikrovaldiklį negali būti kompiuterio USB ant jo paties.

PC lygiagrečiai spausdintuvo sąsaja yra gerai pagrįsta dokumentais.Google.Yra daug informacijos internete.
Yra tokios knygos, "parallel port complete".

i havent pasirinktas spausdintuvas dar.

Sistemą sudaro tik klaviatūra, mikrovaldiklių grandynas, kurias aš dizainas ir spausdintuvas, o ne su kompiuteriu.Aš išmokau, kad aš turiu naudoti lygiagrečiai uoste, bet šį kartą, i dont know jei yra naudoti spausdintuvo komandas.

Mažiausiomis turite prisijungti 8 duomenų linijos ir Strobe linija spausdintuvą jūsų microcontroler.

Galite naudoti užimtas linijos ar tiesiog nedidelis vėlavimas tarp siuntimo simbolių.

Štai su SPP režimu aprašymo puslapyje.

http://www.beyondlogic.org/spp/parallel.htm

Tai skamba gana compicated.OS veikia siaubingai daug duomenų siuntimą į spausdintuvą.Ar jūsų spausdintuvas yra bet žemo lygio stuff reikalinga sąsaja su jo dokumentaciją?Šiandien įmonių daug, kaip paslėpti, kad medžiagos ir duoti info iš bendrovių, jų manymu, tam kad tai reikalinga.Manau, kad motyvavimas yra vienas iš būdų padaryti įranga Idiot-proof yra išlaikyti jį iš idiotai pasiekti.Radau tai, kada bando gauti žemo lygio dalykėlių Creative Labs SoundBlaster DSP.Jie norėjo pamatyti savo įmonės svetainę ir pan.Never got info norėjau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back