Artumo poveikį flyback transformatoriaus

K

kekon

Guest
Ar kas nors paaiškinti man kas arti poveikis priklauso nuo?(po flyback transformatorius) Kiek žinau jis turi įtakos rac / RDC santykį, apvijos.Aš padariau 50W flyback SMPS; tai veikia labai gerai, apvijos temperatūra yra apie 57 C. Tai priimtina vertę, nors Norėčiau apskaičiuoti vario nuostoliai tiksliau nei naudojant tik RMS srovės ir žinoma apvijų varža (odos poveikis yra nereikšmingas mano atveju).Aš manau, kad arti poveikis turi didelę įtaką vario nuostoliai

Artumo efektą sukelia dabartinės likti dar arčiau paviršiaus vielos nei AC dažnumo gali sukelti.Dar vienas mano, kad dabartinė vienos vielos indukuoja sūkurinių srovių gretimose laidai.Suma yra daugiau nuostolis (šilumos) yra generuojami vario laidai.

Du sprendimai kartais turi būti susuktos vielos arba naudojant kelių mažesnio skersmens ir izoliuoti laidai lygiagrečiai dėl apvijų.Eksperimentavimas paprastai yra lengviau nei teorijos prognozuoti pagerėjimo, jei reikia, taikant šiuos sprendimus.

galite skaityti ti seminare ir pagrindinių galios elektronika gauti išsamiai informacija.kaip dizaino, mes galime patikrinti donwell kreivė padalinti viela

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back