artficial neuroninių netowk Pagalba

M

MahmoudHassan

Guest
PLZ i reikia pagalbos Iam studijuoti neuroniniai tinklai, man reikia išspręsti pavyzdžių i egzaminą ir mano profesorius reikalauti vertus, problemų sprendimo ir iteracijų ranka, o ne išjungti naudojant algoritmus, man reikia išspręsti pavyzdžiai ne kompiuteriu arba MATLAB modeliavimo man reikia raštu išspręsti, todėl aš tikiuosi, jūs galite man padėti su knygų pavadinimų, kurie pavyzdžiai ar svetainių ar dokumentus bet kokius failus PLZ ačiū

Pakviesk kai vadovėlis Tinklus, Fuzzy Logic "ir genetiniai algoritmai: sintezė ir taikymai [/URL]

@ Andre_teprom ne teorija .... man reikia popieriaus, kad iteracijų vertus nėra programų .... veiksmus .. @ Bassa Ačiū už knygą .. labai naudinga

@ andre_teprom ne teorija .... man reikia popieriaus, kad iteracijų vertus nėra programų .... veiksmus ..
Labas MahmoudHassan, aš manau, thait tai labai labai skaitiniai užduotis, net witn keletą neuronų ir rankomis skaičiuoklė, nes suma iteracijų reikia atlikti mokymosi. Prašome chek su savo profesorius, jei ten yra tikrai tai, ko jis nori. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back