ARM vertinimo tarybą turėtų pirkti mokytis ucLinux

K

KLT

Guest
Mieli vaikinai. Noriu išmokti uCLinux (Aš visiškai nauja Linux pusėje), ir aš bugget pirkti ARM vertinimo tarybą. Ar galėtumėte man padėti pasirinkti lenta? (Manau, kad tai yra geriau, jei ucLinux, pavyzdžiui, kad laive). Ir kur aš turėčiau pradėti? Man tikrai reikia jūsų pagalbos. Ačiū.

Hi Jei esate naujas Linux, aš rekomenduoju jums mokytis Linux, pirma, ir ką nors branduolio programavimas, su tuo padaryti, galite pirkti bet ARM7 ev taryba ir pabandykite paleisti uClinux ARM7 uosto. Ar atrodo www.uclinux.org Taip pat galite įsigyti uCsimm įrangos modulis, bet ne ARM. Tikimės, kad tai gali būti jums naudinga. Nuoširdžiausi linkėjimai. Mauro

Embest AX4510 Evaluation Board Evaluation Board S3C4510B, su ucLinux http://www.embedinfo.com/english/product/ax4510.asp Kaina US $ 139 paketų sąrašą Embest AX4510 Evaluation Board serijos kabelis USB kabelis visoje tinklo kabelis, CD-ROM, apima: - vartotojo vadovą grandinės schematinis brėžinys - Boot programinė įranga - mėginių kodą ir bandymo programine įranga - ucLinux šaltinis medis

Labas iš g. STR7 gali paleisti uclinux, jūs galite nusipirkti pigių lenta iš OLIMEX ir įkelti kodą iš St svetainėje www.stmcu.com Visi BST Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back