ARM SoC projektavimas, Reikia pagalbos pradedant

T

tariq786

Guest
Hi guys, Aš esu ASIC / FPGA dizaineris, kuris gali rašyti verilog kodą, sintetinti ir Place & Route jį. Aš esu naujas ARM pasaulyje. Man įdomu, kaip aš galiu imtis Verilog kodą ir konvertuoti jį į surinkimo ARM. Kas yra įrankį grandinės ir kur gauti? Aš supainioti apie tai, ką naudoti, kai aš išgirsti tiek daug terminų, pavyzdžiui, ARM Artisan fizinio TL, logika IP Standartinis Mobilusis, įdėta atminties kompiliatoriai, sąsaja IP. Ar kas nors pabrėžti tai, ką jie reiškia, kur ir kada naudoti kiekvieną iš jų. Visos patarimų ar vadovėliai bus labai dėkingi. Ačiū Pagarbiai,

Hi tariq786 ARM procesorius, reikia šiek tiek surinkimo kodą vykdyti programą, nėra ryšys su Verilog! Verilog koduoti ARM procesoriaus elgesį. Logika IP = standartas ląstelių atminties kompiliatorius yra pavadinimas sako priemonė siekiant sukurti atminties egzempliorių, jums reikia naudoti savo dizainą. Sąsaja IP pavyzdžiui USB IP, šiame pavyzdyje paprastai susideda iš dviejų dalių - vienas fizinis dėl ypatingų pagalvėlės, reikalingų USB ir antra dalis "RTL lygiu arba makrokomandą, kurie jau buvo pateikti, kuriuose yra visi reikalingi USB protokolo. bet jis gali būti I2C, SPI, UART ...

Hi RCA dude ačiū už atsakymą. Tiesą sakant, aš turiu Verilog kodą žievės M0 procesorius. Man įdomu, kaip man reikia jį naudoti? Ačiū už kliringo vaizdas šiek tiek.

ARM procesorius naudojamas Amba autobusą ir atidarykite atmintinės (RAM / ROM / EEPROM) ir sąsajos (per registrus žemėlapių). Tikiuosi,, CM0 taip pat bitų laminavimo adresą? Tikiuosi, kad kaip cm3 CM0 darbus, tai bent 0x000 adresą turite kamino žymiklio adresą, 0x0001 naujo išimtis vektorius ...

RCA jūsų paskutinis atsakymas nėra aišku, man. Pasakyk man, kaip geriausiai panaudoti žievės M0 Verilog branduolį, kad aš turiu. Ačiū

eh, kad dizaineris darbas! Jūs turite perskaityti ARM dokumentus, kuriame aiškinama, kaip veikia pagrindinė. Pirmiausia savo pagrindinę reikia iš naujo ir laikrodis. Kai iš naujo deasserted ir laikrodis veikia, pagrindinė skaityti adresą, 0x00000000, kurių sudėtyje yra iš naujo nutraukti vektorių, kuris reiškia, pagrindinė peršokti į šio perskaityti reikšmė toliau vykdyti programą, ARM surenkant kodą. Jei mano prisiminti ištaisyti kitas adresas yra Pradin kamino adresas rodyklė. Tada daryti visa tai, pagrindinė vykdyti skaityti per Amba autobusų kodas prefered autobusu pasiekti kodą. Jums reikia nustatyti, kokio tipo bus pateikta atsiminimai iš naujo nutraukti vektorių ir surinkimo kodą ..., RAM arba ROM arba EEPROM arba Flop, aš nežinau. jei jūs jau instancija branduolį, daro tai vienas bus, kaip įprasta, jūs einate per sąsają žinoti, ką pagrindinis poreikis.

Pone, aš noriu išmokti ARM Cortex M0 Verilog kodą, bet aš ne gauti code.please siųsti kodą į me.any padėti, bus labai dėkingi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back