Ar yra būdas išbandyti verilog programas, naudojant treniruoklį?

K

kad_911

Guest
Hi .. Aš ką tik pradėjo mokytis verilog ir bandymų kodai Altera lenta. Kadangi i dont turėti Altera lenta namuose, yra būdas išbandyti verilog programas, naudojant treniruoklį? Koks būtų geriausias programinės įrangos šiam tikslui?
altera_de2.jpg

Jūs galite imituoti savo dizaino "Altera" Kvarta naudojant įmontuotą treniruoklio ar ModelSim. Bet tai yra daugiausia skirtas logikos modeliavimas, nėra galutinio projekto, kuris yra susieta į pagautų. Vienintelis dalykas, kad jums sukurti modeliavimo bandymo stendo, kad simualte patekimą į jūsų verilog grandinės.

Vienintelis dalykas, kad jūs turite sukurti modeliavimo bandymo stendo, kad simualte patekimą į jūsų verilog grandinės.
tai ir reiškia tai? Ar yra būdas išbandyti kodą nepaskiriant pradinės vertės iš pradžių? Aš turiu galvoje ... Sakykime, aš noriu, kad loginių elementų. jei 2 jungikliai yra naudojami kaip 2 įėjimai ir LED produkcija. Kaip padaryti, kad šį treniruoklį? I used veritak bet dont think jis gali priskirti įėjimai nieko ... : (Bet su ta pls pagalbos?

Jūs priskirti pradinių verčių per testbench, kuris bus Usef, modeliavimas. Kas yra switche čia? dviejų valstybių objektas, atstovaujantis kiekvienam statre 1 arba 0. Kas yra LED, produkcijos vertė 0 arba 1 (OFF arba atitinkamai). Intrdoductory pamoka QuartusII turėtų būti pakankamai geri, kad jums per. Altera ", taip pat daug kitų vietų yra gana gera sutff apie tai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back