Ar w / l šių tranzistorius šios grandinės šiuo metu?

W

wjxcom

Guest
Sveiki, visi: Aš dizaino linijos, kurių gamybos etapas yra AB klasei.Pažvelkite į failą circuit.JPG, šioje byloje, grandine jau parodė DC Operacinė Taškai šių tranzistorių,
taip pat numeris, VGS ir VDS.Naudoti grandine kaip failą simulate.JPG imituoti grandine.

Aš naudoju CadenceIC imituojant grandinės, po AC analizė, aš selest Rezultatai> annotate> DC Veiklos centrai, DC Veikimo Taškai buvo parodyta grandine circuit.JPG.

Bet pažiūrėkite DC Veiklos centrai tranzistorius šių tranzistorių, identifikavimo kodas, M4 yra 15.32u ir numeris iš M9 yra-15.32u, bet numeris P3 yra 2.2u ir id M11 yra -2,2 ir, tai rezultatas yra teisingas?

vertę m / l šių tranzistorių rodomi failą circuit_not_simluate.jpg.

Padėkite man, prašome!
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Kaip matau PVO m9 ir M11 yra ne vienodo dydžio.Kodėl jūs prijungtas didžioji vienas PVO į šaltinį ir kitas VDD?Koks yra santykis nuo m0 ir m2?Būtų naudinga, jei Jūs taip pat annotate-dc mazgo įtampos.

Rezultatas yra teisingas.Neigiamas srovė yra tik dėl cunrrent srautas apibrėžti.don't worry about it

Jūsų produkcijos klasės AB etape yra klaida: The 2 PVO (M9 ir M11), turi būti suderintos.Kitaip tariant, jų laivų krovinių terminaluose turi būti prijungtas prie VDD ar jų šaltinį terminalai (I prisiimti nwell procesas).

Tiesą sakant, jei taikoma translinear principą dėl translinear linijos (M4-M3-M9-M11), gausite įstrižinės dabartinės visų tranzistoriai ir produkcijos etape.

Nesijaudinkite, jūsų modeliavimo rezultatas.Manau, projektavimo parametrais yra ok.

Sveiki, wpchan05:

pirmiausia, thanx for your answer.

Beje, kas yra apibrėžta translinear?

Tranlinear principas pirmą kartą buvo suformuluotas Barrie Gilbert, ir jis naudojamas biploar prietaisai sintetinti matematinių funkcijų (pvz., dauginti, absoliutus trygonometryczne,
vektorinė suma
ir tt)

Vėliau buvo nustatyta, kad CMOs prietaisai taip pat gali sintetinti panašių matematinių funkcijų.Tačiau, naudojant CMOs elementai daryti translinear analizė yra daug sunkiau, nei kaip Dies prietaisus, nes ji apima kvadratinės šaknies manupilation aktyviai CMOs prietaisai.

Turi būti daugiau specifinių savo dizainą, galite translinear principą į translinear linijos (M4-M3-M9-M11).Pirma reikia įrašyti KVL šio ciklo.Tada jums reikia parašyti KCl visų mazgų šios linijos.Tada galėsite išspręsti dėl dc srovę visus įrenginius į tranlinear linijos.Daugiau informacijos analizė translinear principo galima rasti Analoginis IC Dizainas: Dabartinė metodas

principo projekto translinear linijos: impedancja stabilumo, ar ...?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back