W
wjxcom
Guest
Sveiki, visi: Aš dizaino linijos, kurių gamybos etapas yra AB klasei.Pažvelkite į failą circuit.JPG, šioje byloje, grandine jau parodė DC Operacinė Taškai šių tranzistorių,
taip pat numeris, VGS ir VDS.Naudoti grandine kaip failą simulate.JPG imituoti grandine.
Aš naudoju CadenceIC imituojant grandinės, po AC analizė, aš selest Rezultatai> annotate> DC Veiklos centrai, DC Veikimo Taškai buvo parodyta grandine circuit.JPG.
Bet pažiūrėkite DC Veiklos centrai tranzistorius šių tranzistorių, identifikavimo kodas, M4 yra 15.32u ir numeris iš M9 yra-15.32u, bet numeris P3 yra 2.2u ir id M11 yra -2,2 ir, tai rezultatas yra teisingas?
vertę m / l šių tranzistorių rodomi failą circuit_not_simluate.jpg.
Padėkite man, prašome!
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą
taip pat numeris, VGS ir VDS.Naudoti grandine kaip failą simulate.JPG imituoti grandine.
Aš naudoju CadenceIC imituojant grandinės, po AC analizė, aš selest Rezultatai> annotate> DC Veiklos centrai, DC Veikimo Taškai buvo parodyta grandine circuit.JPG.
Bet pažiūrėkite DC Veiklos centrai tranzistorius šių tranzistorių, identifikavimo kodas, M4 yra 15.32u ir numeris iš M9 yra-15.32u, bet numeris P3 yra 2.2u ir id M11 yra -2,2 ir, tai rezultatas yra teisingas?
vertę m / l šių tranzistorių rodomi failą circuit_not_simluate.jpg.
Padėkite man, prašome!
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą