Ar turėčiau pasirinkti įtampos fiksavimo ar dabartinis stebėjimų?

L

lanlon

Guest
Ponai: nuo 1-T SRAM skaityti kelio grandinė aplinkybes. turėčiau pasirinkti volatge stebėjimų arba srovės matavimas stiprintuvas? kiekvieno jutimo savybės diskusija bus dėkingi. : D

[Quote = lanlon] Gerbiamieji: Nuo 1-T SRAM skaityti kelio grandinė aplinkybes. turėčiau pasirinkti volatge stebėjimų arba srovės matavimas stiprintuvas? kiekvieno jutimo savybės diskusija bus dėkingi. : D [/quote] Aš girdėjau apie 1-T Dinaminė RAM, bet ne 1-T SRAM. Aš esu suinteresuotas savo 1-T SRAM. Ar galėtumėte skelbti schematinis čia?

ya, labai įdomus dizaino požiūriu, tai neįmanoma įgyvendinti srovės į mokesčio pasidalijimo atminties ląstelių. ląstelių 1tsram taip pat, kaip dramų struktūra. jei bandote naudojant srovės matavimas tokios ląstelės, jūs turite didelę bėdą. nes esamos šį langelį pasirodys tik WL posūkių metu. Po mokestis pasidalijimo buvo padaryta, nėra galima aptikti. Kitaip tariant, įtampos stebėjimų, turėtų būti įtraukti į UR dizainas. Be to, dramas, pavyzdžiui, atminties naudojant sulankstyti išdėstymo stilių. gretimų ląstelių naudojant kitą žodį eilutėje pasirinkite vartų. Taigi, nuoroda ur kaimyno bitų linijos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back