Ar tai legalu naudoti laisvą programinę įrangą ir parduoti?

M

mobile-it

Guest
Sveiki visi, man buvo įdomu: tai juridinis programinės įrangos konsultantas ir naudoti laisvą programinę įrangą teikti paraiškas įmonėms? Pavyzdžiui: įmonė klausia, programinės įrangos konsultantas automatizavimo užduotis Excel, programinės įrangos konsultantas rašyti kodą neužpildę Microsoft kišenes, jei įmonės ir programinės įrangos konsultantas yra juridinis "Excel" versija? Kitas pavyzdys: programinės įrangos konsultantas naudoti Visual Basic Express Edition programa mažų biurų priemonė bendrovė ir prašyti pinigų už jį? Ar gali rašyti programinės įrangos programinės įrangos konsultantas, dev-cpp, kad jis parduoda? Libero IDE vartotojas (nemokamai ACTEL FPGA programinė įranga) gali parduoti savo bendrovei užprogramuotas FPGA? Ačiū, Mobile

Bendri vaikinai? Niekas nežino? Esu visiškai tikras, kai kurie iš jūsų dirba kaip konsultantas, programinės įrangos susijusiomis temomis ...

Iš Microsoft svetainės: - Ar galiu naudoti Express Edition, skirtos naudoti komerciniais tikslais? - Taip, nėra jokių licencijavimo apribojimų teikti paraiškas sukurta naudojant Express Edition. dev-cpp - Taip Libero IDE-Taip, aš dont suprasti Excel klausimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back