Ar norite įkelti Unix Windows mašina be Unix serverio?

V

vijaytanjore

Guest
Sveiki, draugas, aš turiu vieną abejonių, ar ji galima pakrauti Unix Windows aplinkoje be Unix serverio, ar turime bet utilitiy, dirbti Unix Windows aplinkos Vijay

pabandyti ieškoti Google paieškos ar kažkas kita "VMware", "Virtual Machine"

naudoti vitual "programinę įrangą galite paleisti Windows.

Naudokite VMware galite įdiegti virtualioje aplinkoje Unix.

VirtualPC tik Windows OS x86 .. vmware yra geriau įrankis, aš kada nors naudoti WinXP + VMware [RH8) ir manau hspice Linux VMware apie 70% greičiu, nei priimančiosios win32 hspice

Noriu žinoti vieną dalyką. Naudojant virtualią mašiną mes galime paleisti operacinę sistemą. bet kaip galima įdiegti tam tikrą programinę įrangą, ant jo arba išsaugokite failą vadovautis aplinkos? žmonės, kurie dirbo vadovautis aplinkoje maloniai pasidalinti savo patirtimi apie tai. ačiū

[Quote = EcraZ] Noriu žinoti vieną dalyką. Naudojant virtualią mašiną mes galime paleisti operacinę sistemą. bet kaip galima įdiegti tam tikrą programinę įrangą, ant jo arba išsaugokite failą vadovautis aplinkos? žmonės, kurie dirbo vadovautis aplinkoje maloniai pasidalinti savo patirtimi apie tai. ačiū [/quote] sukurti ftp serverį langų, ir gali perkelti failus iš virtualios mašinos UR serveriu, u for ur virtualios mašinos ofcouse, turėtų nustatyti skirtingus IP.

[Quote = EcraZ] Noriu žinoti vieną dalyką. Naudojant virtualią mašiną mes galime paleisti operacinę sistemą. bet kaip galima įdiegti tam tikrą programinę įrangą, ant jo arba išsaugokite failą vadovautis aplinkos? žmonės, kurie dirbo vadovautis aplinkoje maloniai pasidalinti savo patirtimi apie tai. [/quote] coLinux + Debian turi visišką prieigą prie tinklo, todėl [color = black] h [/color] ttp, ftp ir tt visą darbą, įskaitant Debian paketų atsisiųsti / įdiegti mechanizmą. Be to, aš "sumontuotas" vienas iš mano Windows aplankus į / mnt. Dabar abi OS turi lengvai patekti į bendrą katalogą.

Sveiki, manau, tai nėra gera idėja paleisti Unix Windows. Jūs žinote, kad Windows nėra stabili. Ir Unix, tačiau yra stabili platforma. UNIX Windows prarado didžiausią naudą Unix. treebear

Jūs galite įdiegti Unix taikymą VM ir aplinkosaugai. Failą galite kurti VM yra ne accessble, Windows tiesiogiai. Nesu tikras, ar tai galima acees failą per samba. Tačiau, jūs galite įdėti failą į tinklo tvarkyklės ir tegul windwos prieiti prie tinklo tvarkyklės.

labas jei ir neturite jau žinote, kad galite turėti abi sistemos įdiegta UR PC, su bootloader pagalba, savo požiūrį, aš rekomenduoju jums ... Tačiau galite naudoti Cygwin iš RedHat, kuris kopijuoja pakankamai greitai, gerai greičiausius langai leidimus, tačiau ji aukoja kai kurias funkcijas, paprastai jūs should't naudoti apps, susijusių su saugumu, ten taip pat linija, tai dar nauja, ir "VMware", kuri kopijuoja visą kompiuterį jis veikia gana gerai, bet sunaudoja išteklius, žinoma, ir yra MinGW ir MSYS GNU bet nedaug nuobodus įdiegti, ir daugelis, kurių dalys yra įtrauktos į Cygwin www.cygwin.com www. mingw.org http://freshmeat.net/projects/line/ www.vmware.com

Sveiki, jei norite naudoti Unix, pavyzdžiui, OS į savo kompiuterį ir naudoti Windows OS tuo pačiu metu, tada jūs galite įdiegti "virtualioje mašinoje" ant langų vaikinai pasiūlė (pavyzdžiui, VMware ar Virtual PC), arba galite " dvigubos įkrovos "tiek Windows ir Linux (Unix). Kai kurios Linux distribucijos įkrovos galimybę, aš turiu galvoje, kad jūs galite su jais be paleisties UR PC įdiegti OS (kaip Knoppix bei Damn Small Linux), jums reikia tik įdėti CD dėl UR diską ir perkraukite kompiuterį, kad gauti jūsų kompiuterio darbo naudojant Linux OS. Taip pat kas geriau yra įdiegti jūsų kompiuteryje, tiek OS (Windows ir Linux), jos labai paprasta tai padaryti, tiesiog eiti ir ką nors apie "Google" paiešką ir gauti išsamią informaciją apie šiuo klausimu

dorybė vnt reikia daugiau memory.I manote paleisti jį atskirai.

Mano sistema yra 1GB atminties. Ar manote, kad tai pakankamai paleisti MS Virtual PC? Ačiū.

Dėl Windows numatytuosius CoLinux gali būti tik visiškai tinklinės (arba į tinklą sujungtų ne visi), jei Ethernet veikia Windows (ty prijungtas). Jei ne, jūs negalite matyti net savo Windows Linux, nei Linux iš Windows. CoLinux jau turi praktinę ribą, 82Mb RAM, dėl Windows gedimus. Išskyrus, kad jis yra puikus produktas, paleisti serverį, pavyzdžiui, Apache (RAM yra kliūtis čia, jei norite įkelti jį per daug). Quack [size = 2] [color = # 999.999] Parašytas po 2 minučių: [/color] [/size] įspėjimo apie Virtual PC žodžių. Saugokitės! Tai Mikro ** minkštas produktas. Ar ne M * S gesinimo Linux "? Tad kodėl pasaulyje turėtų leisti savo OS. Linux paleisti savo virtualios mašinos, jei nerodytų, kurio rezoliucinėje, gerai, kad Linux yra nestabili, ir tt? krykti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back