Ar nežinote, kaip pradėti su VHDL!

E

engineer's feeling

Guest
how're jus vaikinai? Aš tiesiog nori gauti šiek tiek pagalbos iš jūsų, aš tikrai gerai skaitmeninio dizaino, aš turiu galvoje, blokinė schema, bet, kaip visi žino, mes turime būti gera ne VHDL siekiant geros dizaineriai. Be to, aš goona kursą per metus, susijusių su projektavimo VHDL, tačiau, noriu tobulinti save šioje srityje dabar. Taigi, prašome padėti man pradėti šį saldus kalba? Thank you in advance ...

pradėti su RTL aparatūros projektavimo, turi tam tikrą darbą eiti, bet geras. Kodėl gi ne įterptųjų MATLAB pogrupyje ieškoti? galite rašyti įterptųjų kodus ir bandyti jį daug kartų tada konvertuoti į VHDL automatiškai priimtinas efektyvumą?

Ačiū labai PAL, bet aš nežinau, kaip pradėti su RTL pati turiu galvoje, ar turite kokių nors konkrečių svetainė jums pasiūlyti man naudoti, kad mokytis VHDL? apie įterptųjų MATLAB poaibis, tai puiki idėja, tačiau jūs turite interneto svetainę, kad padėtų man pradėti projektavimas naudojant MATLAB pogrupyje? Aš tikrai vertiname, kad ....

Galite pabandyti RTL Aparatūra konstrukcija naudojant VHDL pong Chu. Tai labai gera knyga pradedantiesiems, ir, kad padėjo man daug aišku, RTL koncepcijos. Kitaip opencores.org svetainių, tokių kaip, gausite kodus, kuriuos galite pabandyti. Bet RTL ten nieko panašaus praktika sau. Pradėti su paprasta kombinacyjnych ir eilės ckts ir vėliau perkelti į FMV, FSMD ir tada sukurti keletą paprastų protokolus, pavyzdžiui, SPI, UART ir tt Įdiegti Xilinx ISE webpack, ModelSim, kad knyga būtų atvira ir praktika ... Visi geriausi.

Shastri.vs aš tikrai vertinu tai, kad ir aš gonna daryti tai, ką jūs sakėte ... be to, aš turiu daug knygų apie, pavyzdžiui, pagrindai Skaitmeninės logikos VHDL dizaino ir Circuit Design su VHDL VHDL ... aš gonna juos perskaityti visus susipažinti su VHDL

galite naudoti Simulink DTL programuotojas samouczku eiti įterptųjų programavimo, taip pat daug demo MATLAB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back