Ar mes kompensuoti panaikinti kaip tai?

B

benchen

Guest
A palyginimui su pre-amplifer ir sklende paprastai kompensuoti atšaukiu kaip pirmą diagramą.Bet aš paprašė padaryti kompensuoti atšaukdama pagal antra schema.Ar įmanoma padaryti sąnaudų kompensuoti atšaukdama inculding su sklende.Yra posive nuomonę sklende ir aš manau, kad yra problemų, jeigu mes prisijungti tai neigiamai grįžtamojo ryšio.

Nemanau, kad tai galima padaryti, pavyzdžiui, antroji schema.
Įvesties kompensuoti sandėliavimo reikia Preamplifier uždarymo tapatybę įgyti atsiliepimą.Pašarų atgal turi neigiamas.Kad sklende yra posive atsiliepimą tik stabili aukšto ar žemo lygio įtampa.Jei ciklas apima sklende, kaip jūs galite garantuoti, kad linijos stabilus ar ne sklende tam tikru mastu ir atsiliepimai yra neigiami.

interesing mąstymas
galite pabandyti ir man rezultatas ~ ~!
tankai ~!

Manau, kad tai padės

dabar aš projektavimas pat lyginamojo bet manau geriausia idėja yra padaryti Preamplifier nuo 4 cascoded mažas gaine stiprintuvai ir naudoti produkcijos ir inoput kompensuoti sandėliavimo
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Lyginant šiuos du skaičiai, manau,
kad norite atšaukti kompensuoti įtampa przedwzmacniacz ir sklende.tačiau įprastinių sklende, kai sklende dirba "Nonlinear".
.kai jungiklis "Įtraukti" ir sklende yra "atstatyti", kad sklende produkcija visus VDD (arba bendro režimo įtampa), todėl įėjimo įtampa Opamp atkuriamos VDD, kad kondensatoriai nėra saugojimo bet kompensuoti informaciją.tiek įprastinių sklende ši struktūra negali atšaukti przedwzmacniacz ir sklende kompensuoti.

jei šios struktūros gali atšaukti przedwzmacniacz ir sklende kompensuoti, su sklende turi dizaino darbo linijinės regione kai jungikliai "Įtraukti".

Manau, kad tai galima padaryti bet metu norite įvertinti sklende kompensuoti turite nutraukti sklende grįžtamojo todėl sklende veikia kaip amplifiert

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back