Ar mažesni VCO Freq.

S

svensl

Guest
Tai šiek tiek suglumino mane šiandien.

Scenarijus 1)
Apsvarstykite Fractional-N PLL.VCO dažnis patenka į 2 grandinės / 3 daliklis, kurie yra nustatyti sigma-delta moduliatorių.SDM dirba su 16bit įvesti žodį ir gamina 3 bit output.Taigi daliklis dalybos arba pagal N-3, N 2, N 1, N, N 1, N 2, N 3, N 4.Produkcijos bus maždaug.26MHz.

Scenario 2) Tas pats kaip aukščiau, bet VCO dažnumas yra skirstomas pagal nekintantį du prieš pradedant daliklis.SDM taip pat rezoliucijos, todėl frakcinės dalis turėtų būti atstovaujama tuo pačiu tikslumu.Tik n skaičių yra mažesnis kaip dabar mes turime padalinti tik pusę tiek.

Q) Ar bus ir tikslumas laikrodis gaminami iš paskirstytojas produkcijos skirtumas?

Nuo matematinių požiūriu neturėtų būti jokių SDM kuri gamina frakcinės dalį skirtumas pačiu tikslumu.

Tačiau intuityviai, aš taip pat galėtų teigti, kad nuo įvedimo laikotarpius FB daliklis yra didesnės iš dviejų scenarijų, FB dalikliu bus mažiau "rezoliucijos", ir dalijant jį (arba atitikimo iki) iki 26MHz.

Gal kas Prašome pasidalinti savo mintimis šia tema.

Linkėjimai,Ps.Daliklis naudojamas nuo:

Žemos Visai Power Tiesą Moduliniai programuojamos daliklis Standartinės 0,35 um, CMOS technologija

Firma Enermax rozpoczęła sprzedaż nietypowych, 120mm wentylatorów z serii U.R.Vegas, zasilanych za pomocą złącza USB. Najciekawszy jest w tym przypadku system m...

Read more...

1. mano patarimai yra išbandyti MMD (vaucher paskirstytojas) su SD sukelti su įprastu režimu (naudojant pratęsimų) ji pažeidė tam Division numeriai (pvz., 32 64 128 ir tt)
taip 1. patikrinti ir įsitikinti, ar ji veikia.
BTW paaiškinti šiek tiek daugiau PLZ
(Cause I padarė beveik tą patį Specifikacijos u wanna atlikti bet naudojant pulso praryti, nes I told u MMD nepavyko @ kai kvadratas numeriai (kai u atvira pratęsimų)), jei ir nebus naudojami pratęsimo, jis veiks normaliai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back