Ar kas nors paaiškinti ....

W

WebSphere

Guest
1) 802.1Q magistralinės / Tagging
2) Nuoroda sumavimas - LACP

Ačiū

802.1Q kanalai yra naudojamas, kai jūs naudojate jungiklio, kaip VLAN.802.1Q yra magistralinio Inkapsuliacija jei aš nesu klysta.Paprastai jūs galite sukurti vlan jungiklis (Jūs turite vieną numatytąjį vlan1 valdymo ir jis negali būti panaikintas) Sukūrę vlan, kiekviena vlan negali bendrauti vieni su kitais.Kai jie nori bendrauti su kitu jungikliu su tuo pačiu vlan jie turi vieną pasirinktą uostą kiekvienam VLAN bendrauti.Jei turite 3 vlan, tuomet jūs turite ne mažiau kaip 3 uostą, bendrauti su kitais pereiti ir tas pats VLAN.Bet kai jūs naudojate kanalų reikia tik vieno uosto jungtis prie kitų pereiti, kad uosto bus kamieno.Šis principas yra beveik tas pats su tankinimo.

Štai ką aš žinau apie 802.1Q kanalai yra aišku ir addequate?

Nuoroda apibendrinimą būdas padaryti daug taškas-taškas nuorodos atrodo kaip vienas loginis ryšys.
Privalumai:
(A).Didelio našumo (pvz. GiGE duomenų perdavimo sparta) gaudami mažas greičio matavimo prietaisai
(B).Greitas apsaugos nuo ryšio gedimai
(C).Load balancing galimybes

LACP reiškia nuoroda sumavimas valdymo protokolas.
Kaip rodo pavadinimas, tai yra standartines sąlygas Nuoroda agregaciją, kaip 802,3 Std IEEE (anksčiau 802.3ad).

yra nuoroda apibendrinimą paties su etherchannel?Aš naudoju Cisco įtaisas ir mano instruktorius rodo man etherchannel demo apie ir, atrodo, apie patį savo aprašymą.

Ačiū už dėmesį, aš interrested šiame vieną

Abi turi tas pačias funkcijas.
Etherchannel tikriausiai atėjo iš Cisco ..kita yra IEEE standartą, todėl plačiai priimtas.

žr. nuorodą žemiau skirtumus
http://publib.boulder.ibm.com/infocenter/pseries/v5r3/index.jsp?topic=/com.ibm.aix.commadmn/doc/commadmndita/etherchannel_intro.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back