Ar kas nors paaiškinti šio KDR klaida prasme?

M

mfhanif

Guest
Sveiki, turiu auto sukurtas maketas iš schematiškai; važiuojant KDR gaunu "NMOS į pwell susisiekti maks 30um "..... gali kas nors paaiškinti šią klaidą, kaip apibrėžta .... ačiū

atrodo, kad man, kaip jei jūs neturite pagrindo kaklaraištis vyksta aplink modulis.

[Quote = k_90] atrodo, kad man, kaip jei jūs neturite pagrindo kaklaraištis vyksta aplink modulis. [/Quote] Kas pasiūlymą?

pridėti substrato kaklaraištis taip arti NMOS kaip jūs galite. Gali būti galimybė pridėti substrato kaklaraištis savo savybių meniu tranzistorius (priklausomai nuo technologijų failus iš liejimo kokybe, AMS C35 turi juos).

Sveiki, kiekvienas prietaisas yra max įtaiso plotis ir kai prietaisas kerta šią max plotis ji vėliavas KDR klaidą, kaip tavo, ty NMOS į pwell susisiekti atstumas 30um. kaip jūsų prietaisas NMOS, substrato kaklaraištis yra ptap arba ptap žiedas ir PVO tai ntap arba ntap žiedas. išvalyti šį KDR klaida vieta ptap arba p-apsaugos žiedas (ptap žiedas) labai arti prie prietaiso, galite įdėti prietaisų viduje šis žiedas. tokiu būdu šaltinio ir įteka į prietaisai gali susidurti substrato kaklaraištis labai jai artimas ir jūsų klaida bus pašalinta. Paramjyothi

[Quote = Paramjyothi] Hi, už kiekvieną prietaisą yra max įtaiso plotis ir kai prietaisas kerta šią max plotis ji vėliavas KDR klaidą, kaip tavo, ty NMOS į pwell susisiekti atstumas 30um. kaip jūsų prietaisas NMOS, substrato kaklaraištis yra ptap arba ptap žiedas ir PVO tai ntap arba ntap žiedas. išvalyti šį KDR klaida vieta ptap arba p-apsaugos žiedas (ptap žiedas) labai arti prie prietaiso, galite įdėti prietaisų viduje šis žiedas. tokiu būdu šaltinio ir įteka į prietaisai gali susidurti substrato kaklaraištis labai jai artimas ir jūsų klaida bus pašalinta. Paramjyothi [/quote] manau, Sent knyga IC Layout pagrindai turi trumpą paaiškinimą apie tai.

Sveiki, Visi KDR bus patikrinti, kaip už trumpiausi atstumai ir mažiausias mažiausi matmenys turi būti laikomasi siekiant KDR Clean. Taigi su klaida "NMOS į pwell susisiekti maks 30um "..... kuriame teigiama, kad tarp NMOS prietaiso ir substrato Pwell susisiekti atstumas turi būti ne didesnis 30um ir padėkite netoli vienas kito. regds, Anup

šios klaidos pasakoja, kad tarp jūsų substrato kontaktai erdvė yra didesnė 30um. paprastai liejimo nurodo atstumą net iki kurios substrato kontakto yra veiksmingas, jūsų atveju tai yra 30um ... ty kai kurie iš jūsų įtaisai dedami daugiau, kad 30um nuo substrato kontakto. šios klaidos jei nepaisoma, gali tapti priežastimi sukelti latchup savo dizainą.

Vieta psub kontaktų arba guardring aplink NMOS ... atrodo, kad nėra psub kontaktai netoli NMOS ir taisyklė sako, kad jei jis nemato jokių psub ryšius su max atstumas 30um bet NMOS tada KDR skųstis.

i mdae išdėstymas keitiklio UMC 90 nm technologija .. whern i paleisti KDR tai rodo daug klaidų, pavyzdžiui .. metalo 1 aprėptis turi būti didesnis nei 20% lacal 100um * 100um plotas žingsnis 50um šią klaidą rodo net iki metalo 11 .. yra viena kita klaida eina ... Die kampe taisyklių 1, MANE! turi parengti su 135 kampu .... PLZ help me ... jos labai skubiai man ..... plzzzzzzzzzzz

[Quote = Lokesh Volkov] i mdae išdėstymas keitiklio UMC 90 nm technologija .. whern i paleisti KDR tai rodo daug klaidų, pavyzdžiui .. metalo 1 aprėptis turi būti didesnis nei 20% lacal 100um * 100um plotas žingsnis 50um [/quote] Tai M1 tankio paklaida. Jūsų turite užpildyti daugiau M1. (Kurį aš abejonių inverterio) Greičiausiai jūsų Pavyzdžiui sluoksnis yra ne tinkama vieta ir dydis. [Quote = Lokesh Volkov] šią klaidą rodo net iki metalo 11 .. [/Quote] Jūs galite ignoruoti šį po metal1 Bcause klaida (manau) jūs naudojate tik modernus metalo 1. [Quote = Lokesh Volkov] yra viena kita klaida yra dar ... Die kampe taisyklių 1, MANE! turi parengti su 135 kampu .... PLZ help me ... jos labai skubiai man ..... plzzzzzzzzzzz [/quote] Manau, tik stačiakampio ryšio leidžiama umc išskyrus lustas corners.you galėjo naudoti ne stačiakampė ryšys sumwhere.check.

Sveiki, Turiu auto sukurtas maketas iš schematiškai; važiuojant KDR gaunu "NMOS į pwell susisiekti maks 30um "..... gali kas nors paaiškinti šią klaidą, kaip apibrėžta .... Šios klaidos reikšmė yra ta jūsų tranzistorius NMOS turi keturis kontaktus: vartai, kanalizacija, šaltinis ir bulk.The susisiekti birių yra pwell.So max atstumas tarp susisiekti tranzistorius (nutekėjimo ar šaltinis) ir pwell kontaktas yra 30μm. Tikiuosi, kad tai jūsų klausimą atsakyti. kas savo auto sukurtas maketas programinę įrangą? Ar galite man padėti, suteikiant jokio dokumento ar ši programinė įranga. Dėkojame už pagalbą

Aš menas turite arba ne vietoje subsy = trate kontaktai maketą arba atstumas tarp jų turi būti mažesnis kaip 30u

Atsiprašome, daug diskusijų, visi teisingi, tačiau Pēršana aplink avilį! Taip, aš pastebėtas panašus [ilgas atgal nors]. Išskyrus atvejus, kai nurodyta, virtuozas-XL "nėra vietos NTAP PTAPs. Pateikimas PTAP bet tuo pačiu PWELL [PSUB] ketina nustatyti elektros jungtis į birių terminale MOS, ir jis pereina LVS per daug. Tačiau Na čiaupai per toli nuo MOS sukelti latchup problemos CMOS apskritai.
33_1262859264.jpg
Viskas ko jums reikia Rwell, Rsub, turi būti pakankamai mažas, kad būtų užkirstas kelias tokiam. Skirtingai nuo kitų KDR atskyrimas patikrinimai, jeigu sluoksnius ar objektus yra tikrinami siekiant patenkinti minimalius atskyrimo kriterijus, Latch-up problema yra tikrinimas didžiausias atstumas kriterijus. Max atstumas priklauso nuo pagrindo urmu varža [gimtoji dopingo tankis] ir plokštelių tipo [111, 110, palaidos, epitaksijos], taip pat, taigi šis atstumas gali būti kitoks, MS procesas, palyginti su logika, lyginant su MS-RF liejimo procesas, netgi toje pačioje procesas mazgas. Dėl SOI tai nėra būtina!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back