Ar kas nors naudojosi kokiomis nors vadinamųjų Analog sintezės priemones?

H

HDMI

Guest
Įdomu, jei kas nors turi patirties naudojant bet kokios rūšies vadinamųjų Analog sintezė priemonė, ir kas yra jūsų nuomonė dėl šių priemonių usefullness iš masteliu 1 iki 10, kur 10 yra labai naudinga.
Ką reiškia yra priemonių, kaip neockt nuo Cadence, ar Apygardos Explorer Synopsys (įgytas nuo Analoginė Design Automatikos porą metų),

http://www.cadence.com/products/custom_ic/neocircuit/index.aspx
http://www.synopsys.com/products/mixedsignal/hspice/circuit_explorer.html

Kas šias priemones tvirtina jie gali padaryti būtų suteikta bet kokia grandinė topologijos ir spec (GBW, triukšmo skirtumas, PSRR ir tt), jie kreipsis Spice (išoriniais arba vidiniais) ir jų optimizavimas variklis šimtą tūkstančių kartų, pagaliau iki su optimizuota ckr kuris turi atitikti specifikaciją.

Taip, galima sakyti, kad turiu naudoti tokių priemonių, nes buvau analoginių sintezės metu Antrim Dizainas Sistemos architektas.Įrankių minimas ir atlikti grandinės optimizavimas, ir jie gali būti labai naudinga priemonė projektuotojams.Kaip ir visi įrankiai, reikia suprasti, kaip jie dirba, o ne remtis tik spausdami mygtuką.

Kokius klausimus turite?

Mike D.
http://analogeda.blogspot.com/

PS turėtų atskleisti, kad aš dirbu Synopsys, bet aš ne tiesiogiai asspciated su Circuit Explorer.(Nors galiu gauti ekspertų atsakymus, kad jums komanda).

Manau, kad mygtukas sintezė įrankis požiūris yra labai ribotas.Ar dažnai klijuoti su sintezės topologijos su grandinės reikalavimo neatitikimas.Paimkite pavyzdžiui!

Jeigu jums reikia Diferencialinė Opamp naudojamas integratorius aktyvūs RC filtras Common Mode įėjimo įtampa yra beveik fiksuota.Antrasis ciklo stabilumas turi testuoti įskaitant integratorius ir filtras.

Ar topologijos pasinaudoti tik bendro įvesties režimu diapazono?Ar stabilumą atspindinčių filtras grįžtamojo ryšio arba embedding tinklas?

Tai paprasta grandinė, kur dauguma sintezė prielaida nepavyksta!Ir kad labiausiai pabrėžė topologijos domenas.Furtheron ir mano nuomone dizaineris neturi mokytis iš sintezės rezultatas.Taigi, norint paruošti neištirtų situacijose.Kadangi tu gali tik patikrinti, ar būtų galima tikėtis.Visi grandines, kurios nepavyksta po fabbing kur nėra tikrinami atveju atsitiks silicio ar trūksta kokybės modeliavimas.

Manau, tai geriau sutelkti dėmesį į analoginį Projektavimo automatizavimas pagerinti projektuotojų darbo našumą.

The_World_is_Analog rašė:

Taip, galima sakyti, kad turiu naudoti tokių priemonių, nes buvau analoginių sintezės metu Antrim Dizainas Sistemos architektas.
Įrankių minimas ir atlikti grandinės optimizavimas, ir jie gali būti labai naudinga priemonė projektuotojams.
Kaip ir visi įrankiai, reikia suprasti, kaip jie dirba, o ne remtis tik spausdami mygtuką.Kokius klausimus turite?Mike D.

http://analogeda.blogspot.com/PS turėtų atskleisti, kad aš dirbu Synopsys, bet aš ne tiesiogiai asspciated su Circuit Explorer.
(Nors galiu gauti ekspertų atsakymus, kad jums komanda).

Labas,

Pirmiausia norėčiau pasakyti, kad galiu daryti skirtumą tarp įrankių, kurie apibūdina save kaip analogas sintezė sprendimus, ir grandinę optimizer - yra ką NeoCircuit ir CircuitExplorer yra.Aš neturiu laiko ar vietos įrašyti visų savo minčių čia analoginių sintezė tema, o jūs galite rasti keletą mano pastarųjų mintis mano dienoraštyje ne http://synopsysoc.org/analoginsights/

Matau, kaip optimizuoti reikia pradžioje žingsnis link labiau automatizuota Analog sintezė.Tai buvo atskaitos taškas, kai aš buvau designijng mūsų sistema Antrim.Ankstyvosios optimizuotojus nebuvo pakankamai geras gamybai.Antrasis klausimas, kad sulėtėja jų priėmimo buvo tai, kad pagal savo prigimtį, Analog optimizavimo reikalauja modeliavimo aikštelė.Tai tik pastaraisiais metais, kad lygiagrečiai SPICE ir greitai SPICE buvo pakankamai galinga, kad būtų galima naudoti kaip variklių optimizavimas.Prieš tai optimizaers gali būti naudojamos tik esant veiksmingai bendrovių, kurios neribotos sėdynių jų vidaus simuliatorius.

Taigi, manau, kad tai yra geras laikas dizaineriai pažvelgti optimizacijos priemones, siekiant paspartinti projektavimo procesą.Jei noriu pasikalbėti su inžinieriais apie mano darbą Antrim, aš dažnai challeneged juos man papasakoti, kaip jie naudojami modeliavimo padaryti dizainą.Jei pažvelgti į jį, jis paprastai yra iš rankiniu optimizavimas aikštelė.Tai nebūtina, tačiau reikia laiko, kad įrodytų, kad dizaineriai, kurie gerai lavinami dėl Spice, bet ne opimizers.

-Mike

Mike:

Kai sakau sintezė įrankį, aš jau tai [Analog sintezė = SPICE optimizavimo], tarsi grandinė simuliatorius yra įmontuotas variklis arba išorinių įrankių (pavyzdžiui, NeoCircuit ar Apygardos Explorer "), tai kita istorija ir ten yra privalumus ir trūkumus, kad abu šiuos metodus.Aš nenoriu patekti į Parallel Spice, greitas prieskonių, tt bet, tai greičiausiai ne tema.Bet execuse mano neišmanymas, I don't know Atrium požiūris daug, nes turite patirtimi ir apygardos Explorer Atrium įrankis, kaip jūs palyginkite abu?Stipriosios ir silpnosios pusės abiejų?

ačiū,Parašytas po 30 sekundžių:Mike:

Kai sakau sintezė įrankį, aš jau tai [Analog sintezė = SPICE optimizavimo], tarsi grandinė simuliatorius yra įmontuotas variklis arba išorinių įrankių (pavyzdžiui, NeoCircuit ar Apygardos Explorer "), tai kita istorija ir ten yra privalumus ir trūkumus, kad abu šiuos metodus.Aš nenoriu patekti į Parallel Spice, greitas prieskonių, tt bet, tai greičiausiai ne tema.Bet execuse mano neišmanymas, aš nežinau, Antrim požiūris daug, nes turite patirtimi ir apygardos Explorer Antrim įrankis, kaip jūs palyginkite abu?Stipriosios ir silpnosios pusės abiejų?

ačiū,Skelbimas po 3 minučių:Mike:

Kai sakau sintezė įrankį, aš jau tai [Analog sintezė = SPICE optimizavimo], tarsi grandinė simuliatorius yra įmontuotas variklis arba išorinių įrankių (pavyzdžiui, NeoCircuit ar Apygardos Explorer "), tai kita istorija ir ten yra privalumus ir trūkumus, kad abu šiuos metodus.Aš nenoriu patekti į Parallel Spice, greitas prieskonių, tt bet, tai greičiausiai ne tema.Bet execuse mano neišmanymas, aš nežinau, Antrim požiūris daug, nes turite patirtimi ir apygardos Explorer Antrim įrankis, kaip jūs palyginkite abu?Stipriosios ir silpnosios pusės abiejų?

ačiū,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back