Ar kas nors galėtų man padėti suprasti neigiamų atsiliepimų

Z

zhenyuanwu

Guest
Iš šių nuotraukų, kas yra neigiami atsiliepimai įtampos išėjimo įtampa vertė?
Ji sako, kad "Vref = Vo * CP.1 / (CP.1 RD)" tekste knygos, tai kodėl?
Jei aš manau apie išėjimo varžos emiterio ašigalis pirmą tranzistorius? Manau CP.1 turėtų būti pakeistas CP.1 / / (RBE / (β 1)) į mažo signalo modelis, ir ten taip pat turėtų būti lygiaverčiai neigiamas įtampa, kad lygu būtų vi * RBE / (CP.1 * (β 1)).
Manau, kad turi būti kažkas negerai su mano supratimu, kas gali nukreipti jį už mane?
Thank you very much in advance!
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Tai serijos Atsiliepimai manevruoti zondavimo Atsiliepimai tinklą.Norėdami sužinoti atsiliepimus faktorius (Vref / Vout), nes serija atsiliepimai apsvarstyti Vref mazgas yra izoliuota nuo amplifer įvedimo.Kaip rezultatas, jis tampa paprastas Įtampos daliklis.

Bet aš vis dar nesuprantu, jie turės įtakos vienas kitam.Vf bus pakeistas kuo greičiau susiję su neigiamo grįžtamojo ryšio mazgas.Kodėl jūs "apsvarstyti Vref mazgas yra izoliuota nuo įvesties amplifer". Aš taip suglumęs!Kas gali man padėti!
Thanks in advance!

Patikrinkite knygos, kurią jūs skaitote.Aurthor turi apimti grįžtamojo ryšio atsparumo pakrovimo į priekį naudos apskaičiavimai, todėl nuo Acl skiriasi nuo AOL, grįžtamojo ryšio koeficientas B CP.1 / (CP.1 RF)

prisiimti AMP pelnas yra pakankamai didelis, galite jį gauti

Radau kita knyga, parašyta Paul atsakyti.Labai tau ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back