Ar kas nors duoti man apie RD pasiūlymą?

A

alekhsei

Guest
Sveiki, visi, esu gana nauja čia. Aš tiesiog pradėti savo tyrimą RF MEMS srityje. Paskutinis semestrą aš paėmė RF kursą, kuris mokė labai blogas mokytojas. Nemanau, kad aš sužinojau iš savo kurso aikštelė. Ar yra kokių nors gerų knygų, paprasta, bet kai gylis, RD ar RF MEMS? Bet koks atsakymas bus labai dėkingi. Ačiū vaikinai. Alekhsei

Sveiki, Pirkti RF grandinės projektavimo kopiją pateikė Chris Bowick. Ji yra viena iš geresnių knygų. Sukurkite keletą paprastų FM imtuvas grandinės nuo virėjo knyga ir vėliau projektavimas nuo jūsų pačių. Problema šaudyti! Hopr tai padeda

hi, RF naujų technologijų, u nenorėtų ur mokytojas tell u daugiau. recommand naršyti rfic2004.org

Svarbiausia, kad grįžtų į RF pagrindinio yra: a) Gauti Pagrindinių knyga elektronikos ir komunikacijos knygas. b) Paimti apie RF mikroelektronikos knyga Radzavi. c) gauti savo pagrindus ir juos suprasti Su gera pagrindai u būtų galima geriau suprasti apie RD. d) Ar savo pastabų.

Ačiū jums visiems už pasiūlymus. Bandysiu rasti RF knyga Ravazi. Vėlgi, ačiū.

[Quote = alekhsei] Sveiki, visi, esu gana nauja čia. Aš tiesiog pradėti savo tyrimą RF MEMS srityje. Paskutinis semestrą aš paėmė RF kursą, kuris mokė labai blogas mokytojas. Nemanau, kad aš sužinojau iš savo kurso aikštelė. [/Quote] gali man pateikti pasiūlymą čia? RF yra platus dalis elektronikos. Be mikroelektronikos jūs ignoruojate dalykų pagal nutylėjimą aikštelė. RF viskas susitvarko sudėtinga partija, ir jūs galbūt (gali būti pakeisti taip pat) gali nesuprato mokytojų labai gerai. Aš negaliu pasakyti, yra blogų mokytojų taip pat, tačiau žinant, sudėtingumo lygį RD turi Tikiuosi studentus kaltinti mokytojų. RF taip pat sunku, bet reikia studijuoti sunku.

Mano nuomone gerai suvokti teoriškai RF yra būtina. Bet tai yra labai svarbu praktika, taip pat, pavyzdžiui, projektuojant ir realizuojant negraži grandinių paprastas imtuvai, ir taip toliau. Kur galima gauti internete kucharską? Arba paprastas projektai - ty "negraži statyba" - kuri reikalauja duonos diskusijų lentoje? Ačiū.

Ar galiu pradėti įvedinėti RF srityje, projektuojant imtuvas schema naudojant PLL. Aš maniau, gilių žinių paieška PLL gali atskleisti daug facts.May Žinau, kad jūsų komentarus. GD

RD mikroelektronikos pagal Radzavi geriausia knyga dėl bet kokių RF srityje naujokas. ir RF yra labai plati sritis ir reikalauja sunkaus darbo iš studentų. negalima kaltinti blogas mokytojas prastas pagrindus RF.u turi statyti patys. vis dėlto jos labai tyrimų sritis. visi geriausi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back