Ar kas nors atsakyti tiristoriaus klausimą mums?

J

jthomp7889

Guest
Gerai, čia mes einame. Aš dirbu pagrindinių prietaisų srityje ir mes naudojame daug elektroninių valdiklių. Per tuos kontrolės relės ir TRIAC kontrolės grandines. Paprastai būna didesnis srovės stiprumas amperais apkrovos relės ir žemos stiprintuvą tiristoriai. Tiristoriai neutralioje pusėje. Čia yra mano klausimas. Aš mačiau kai TRIAC kontrolės 120V magnetinis tikrinant įtampą, kad magnetinis ne kaip 60V gauti 120V, o mažesnės įtampos. Ką aš rasiu buvo atviras magnetinis ir dėl to grandinė nebuvo užbaigti TRIAC nebūtų visiškai vartų uždarymo neutralus grandinės pusėje. Norėčiau pakeisti atvira magnetinis ir dabar gauti 120V solenoidas ir viskas dirba tiesiog puikiai. Taigi, aš pareiškė šį factoid, todėl aš pagalvojau, kad iki tam tikrų techninių vaikinai darbe ir jie sako, kad neįmanoma. Ir mes sugriebė glaudžiai prietaisas išjungtas TRIAC kontroliuoja magnetinis ir patikrinti įtampos ir gavo 120 A su atvira grandinė. Berniukas aš atrodyti kaip idiotas. Kokių nors minčių? Kodėl gaunu ribotos įtampos vieną modelį ir bandė kito tipo prietaiso ir gauti visą 120V. Bet kokią pagalbą yra vertinama, kaip aš dabar traukiamosios mano plaukai. Mano elektroninio pašto jthomp7889@msn.com Ačiū

Aš nesu tikrai gerai suprasti, ką jūs pasakėte, aš raštuotas, kad jūsų circumtance: 1. Magnetinis reikia gauti 120V visiškai įkrautų TRIAC. 2. Bet jūsų atveju, tai pasireiškia tik mažesnis, tik 60V. 3. Jus galite pakeisti magnetinis, ir nauju gauti 120V. 4. Atjungiate naujų solenoide vartų TRIAC, ir tada naudojant DMM sužinoti, kad yra 120V įtampos magnetinis talpykla? 5. Senas magnetinis nėra miręs (atviras arba trumpuoju grandinė). Jei, kad tu išmatuoti jo atsparumas ir palyginkite su nauja vienas atsparumas? Tiesa? Ar galite papasakoti savo istoriją trumpesnis ir aiškesnis, kad galime toliau aptarimas? nguyennam

Dėkojame jums už žinutę ... Trumpai tariant, solinoid atvira ritė, ir elektroninio valdymo įjungta ritė gauna 60V, bet kai aš atjungti solinoid ir prijungti naują kontrolės (TRIAC) tiekia 120V. Ką aš galvoju, nes nėra visiškai grandinės apkrova negali completley vartų TRIAC. TRIAC yra neutrali linija yra apie 1 eilutė relės. Ačiū

Manau, nėra visiškai atviros grandinės Defected solinoid. Taigi yra keletas nuotėkio srovės ir jūs matuojamas 60V

Kodėl jūs turite būti galvos skausmas miręs magnetinis? Kartais kai kurių nepaaiškinamų įvykių įvyko, ir mes turime gyventi su jais, bet svarbiausias dalykas, kurį, jūsų kompiuteryje veikia gerai, kai geras magnetinis, o ne miręs. Štai ir viskas. Grįžti į jūsų atveju, aš manau, kad kai solenoidas yra atvira, taip pat kitą mašiną ištraukė magnetinis, tada nebūtų jokios apkrovos TRIAC. Net su savo multimetras magnetinis talpykla, ji vis dar nėra apkrovos TRIAC. Iš esmės, TRIAC karto užsidaro po strobavimo impulsų nuo apkrovos srovės mažesnis nei TRIAC ūkyje dabartinės. Tačiau praktikoje, gal dėl daugelio veiksnių, pavyzdžiui, tiristoriai, įvairių strobavimo impulsų, skirtingų aplinkos temperatūra, skirtingų snubber grandinės parametrus, nuotėkio srovių, ... simistorinį uždarymo elgesį po strobavimo impulsų yra ne tas pats. Gal tai uždaro abu pusė ciklus, o gal ir uždaro tik pusę ciklo (todėl jūs galite gauti 60V), arba gal ir ne visiškai arti (taip galite gauti 120V). Kai kurie mano argumentus. nguyennam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back