J
jthomp7889
Guest
Gerai, čia mes einame. Aš dirbu pagrindinių prietaisų srityje ir mes naudojame daug elektroninių valdiklių. Per tuos kontrolės relės ir TRIAC kontrolės grandines. Paprastai būna didesnis srovės stiprumas amperais apkrovos relės ir žemos stiprintuvą tiristoriai. Tiristoriai neutralioje pusėje. Čia yra mano klausimas. Aš mačiau kai TRIAC kontrolės 120V magnetinis tikrinant įtampą, kad magnetinis ne kaip 60V gauti 120V, o mažesnės įtampos. Ką aš rasiu buvo atviras magnetinis ir dėl to grandinė nebuvo užbaigti TRIAC nebūtų visiškai vartų uždarymo neutralus grandinės pusėje. Norėčiau pakeisti atvira magnetinis ir dabar gauti 120V solenoidas ir viskas dirba tiesiog puikiai. Taigi, aš pareiškė šį factoid, todėl aš pagalvojau, kad iki tam tikrų techninių vaikinai darbe ir jie sako, kad neįmanoma. Ir mes sugriebė glaudžiai prietaisas išjungtas TRIAC kontroliuoja magnetinis ir patikrinti įtampos ir gavo 120 A su atvira grandinė. Berniukas aš atrodyti kaip idiotas. Kokių nors minčių? Kodėl gaunu ribotos įtampos vieną modelį ir bandė kito tipo prietaiso ir gauti visą 120V. Bet kokią pagalbą yra vertinama, kaip aš dabar traukiamosios mano plaukai. Mano elektroninio pašto jthomp7889@msn.com Ačiū